Ακόμα μία αποτυχία για Realme, κατώτερο φωτογραφικά το GT Master Edition

Σίγουρα δεν είναι λίγοι όσοι περίμεναν την κυκλοφορία του Realme GT Master Edition. Πρόκειται για μία συσκευή που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίχθηκε έντονα στο κομμάτι του marketing από τη Realme.

Realme GT Master Edition

Ωστόσο, αφού η συσκευή άρχισε να φτάνει στα χέρια reviewer, τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν. Ο γνωστός -και για εμάς έμπιστος- συντάκτης του TechTablets, σύγκρινε την συσκευή της Realme με το Mi 11 Lite 5G της Xiaomi. Τελικώς, η συσκευή της Xiaomi φαίνεται να υπερτερεί της αντίστοιχης της Realme στον τομέα των φωτογραφικών επιδόσεων. Το Mi 11 Lite 5G έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στις απλές φωτογραφικές λήψεις όσο και στην καταγραφή βίντεο. Όσον αφορά το βίντεο, το Mi 11 Lite 5G φαίνεται να είναι καλύτερο στο θέμα του stabilisation, ενώ το GT Master μοιάζει να παράγει βίντεο που δεν είναι καθόλου ευχάριστα στον θεατή.

Σίγουρα το GT Master έχει και αυτό κάποια σημεία που υπερτερεί καθώς σε απαιτητικά παιχνίδια παρουσιάζεται πιο ισχυρό. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο χρήσης, και σίγουρα οι περισσότεροι θα προτιμήσουν μία πιο αξιόλογη κάμερα. Εξάλλου, σε καμία περίπτωση, δεν έχει θέμα απόδοσης το Mi 11 Lite 5G.