Το νέο Realme GT 5G θα βγει σε δερμάτινη Bumblebee έκδοση

Η Realme βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση μίας νέας συσκευής. Πρόκειται μάλλον για το Realme GT 5G που θα γίνει η πιο δυνατή πρόταση της εταιρίας με SnapDragon 888, οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για ένα ολοκληρωμένο fllagship killer.

Η Realme έχει αποδείξει πόσο δυνατή έχει γίνει πλέον και από την νέα της ναυαρχίδα περιμένουμε πολλά. Το μόνο σημείο που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα για να κρίνουμε το τελικό αποτέλεσμα οι πιο “ιδιότροποι” είναι φυσικά οι φωτογραφικές δυνατότητες. Μέχρι στιγμής οι φήμες κάνουν λόγο για κύρια κάμερα στα 64MP που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κάνει Pixel Binning στο auto και η τελική φωτογραφία θα έχει ανάλυση 16MP.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα βγαίνει με γυάλινη πλάτη, αλλά θα υπάρχει και ειδική έκδοση με δερματίνη, μάλλον πιο ακριβή.

Αν εξαιρέσουμε την “κρίση” που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοίνωση ξανά ένα πραγματικό flagship killer που λείπει από την αγορά. Ποιο πολλές πληροφορίες για την συσκευή δεν υπάρχουν και ούτε έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Asus ZenFone 8 Android