Το άκρως οικονομικό Realme C21 προσγειώνεται Ελλάδα

Η Realme δεν κρύβει πως ποντάρει στην Ελληνική αγορά μετά το ενδιαφέρον που έδειξε το κοινό για το Realme 7 Pro. Κάπως έτσι ακόμα ένα κινητό θα έρθει επίσημα στην Ελληνική αγορά τις επόμενες μέρες και θα είναι το οικονομικό Realme C21.

realme c21 οθόνη

Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχεται επίσημα ένα κινητό στην Ελλάδα αυτό σημαίνει πως το ίδιο συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί τις επόμενες μέρες και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που η Realme έχει παρουσία. Το Realme C21 έρχεται με τον MediaTek Helio G35, μπαταρία 5.000mAh και γνωρίζουμε πως η έκδοση που σίγουρα θα έρθει Ελλάδα είναι αυτή με τα 4GB RAM και 64GB ROM.

realme c21 black

Αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και ακόμα δεν γνωρίζουμε την τελική τιμή, οπότε είναι δύσκολο για την ώρα να εκφέρουμε άποψη σχετικά με την συσκευή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία άκρως οικονομική συσκευή.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το γεγονός πως ενώ πρόκειται για μία νέα σχετικά συσκευή έρχεται με Android 10 και όχι με 11, με MicroUSB, αλλά και Android security patch Ιανουαρίου.

Asus ZenFone 8 Android