Πρώιμη πρόσβαση στο Realme UI 4.0 για το Realme 8 Pro

Οι χρήστες του Realme 8 Pro στην Ινδία και όχι μόνο, χαρείτε! Η Realme μόλις ανακοίνωσε το πρόγραμμα πρώιμης (beta) πρόσβασης Realme UI 4.0 για τη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να αποκτήσετε την τελευταία έκδοση του προσαρμοσμένου UI Android της Realme πριν από οποιονδήποτε άλλον. Αν έχετε VPN μπορείτε να κάνετε άιτηση και εσείς για την beta.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού και, στη συνέχεια, να πατήσετε στο εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία > Δοκιμαστική έκδοση > Εφαρμογή τώρα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το Realme 8 Pro σας εκτελεί λογισμικό με έκδοση υλικολογισμικού RMX3081_11.C.25 ή RMX3081_11.C.26 και ότι διαθέτει τουλάχιστον 60% μπαταρία και 10 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου πριν από την εφαρμογή.

Realme 8 Android 13

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε το νέο Realme UI 4.0 στο Realme 8 Pro σας, θα πρέπει να βιαστείτε και να κάνετε αίτηση το συντομότερο δυνατό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης Realme UI 4.0 για το Realme 8 Pro, μεταβείτε στον σύνδεσμο της πηγής.

Συνολικά, αυτά είναι σπουδαία νέα για τους χρήστες του Realme 8 Pro στην Ινδία. Με το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης Realme UI 4.0, μπορούν πλέον να γνωρίσουν την τελευταία έκδοση του προσαρμοσμένου δέρματος Android της Realme πριν από οποιονδήποτε άλλον. Οπότε, τι περιμένετε; Προχωρήστε και κάντε αίτηση για το πρόγραμμα αμέσως!

Πηγή

I can only show you the door...