Realme 7 Pro: Νέο update επιβεβαιώνει περαιτέρω καθυστέρηση του Android 11…

Το marketing της Realme μοιάζει με άπατο βαρέλι τις τελευταίες μέρες. Ενώ η Android 11 beta του Realme 7 Pro κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει την επίσημη αναβάθμιση ακόμα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, αλλά η δική μας υπόθεση στο TechValue είναι πως θέλουν να κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα με Android 11 μήπως κερδίσουν σε πωλήσεις επειδή τα προηγούμενα θα έχουν μείνει με Android 10.

Realme 7 Pro

Τα λεγόμενα μου επιβεβαιώνει η ίδια η ύπαρξη του Realme 8 Pro αφού είναι σχεδόν ίδιο σαν hardware με το 7 Pro. Φυσικά το 8 Pro πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία, δηλαδή τουλάχιστον 1 μήνα πριν, φορούσε stable Android 11. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε beta να έχει καθυστερήσει 5 μήνες και συνεχίζει.

Το νέο update που ήρθε στο δικό μας Realme 7 Pro μόλις εχθές περιέχει μόνο το security patch Μαρτίου 2021 και bugs fixes τα οποία δεν αναφέρει ποια είναι. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως η αναβάθμιση σε Android 11 θα καθυστερήσει τουλάχιστον ακόμα 1 με 2 μήνες το οποίο απογοητεύει τους χρήστες που προτίμησαν την συσκευή.

Realme 7 Pro ενημέρωση λογισμικού Μαρτίου

Για να είμαι όμως δίκαιος, ούτε το Poco X3 NFC έχει αναβαθμιστεί σε Android 11, αλλά τουλάχιστον η Xiaomi δεν πουλούσε marketing “φούμαρα” πως θα έρθει πιο γρήγορα…

Asus ZenFone 8 Android