Φιάσκο η αναβάθμιση της σειράς Realme 7 σε Android 11, δεν τους καίγεται καρφί

Δυσάρεστα είναι τα νέα που μαθαίνουμε για την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση της σειράς Realme 7 σε Android 11. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο το 7 Pro ακόμη δεν έχει λάβει Android 11. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη συσκευή της Realme στην Ελληνική αγορά. Φυσικά, οι προσδοκίες δημιουργήθηκαν από την ίδια τη Realme, μέσω μίας ανακοίνωσης στις 28 Μαΐου, αλλά και από την Android 11 beta που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020…!

Η εταιρία στην εν λόγω ανακοίνωση στο Facebook είχε αναφέρει πως όλες οι συσκευές της σειράς 7, πλην του 7 5G, θα έχουν λάβει μέχρι τέλος Ιουνίου το Android 11. Ήδη αρκετοί χρήστες έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και ρωτάνε αν και πότε θα γίνει τελικώς διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Ταυτόχρονα, άλλοι ανέφεραν πως την έλαβαν, όμως αντιμετώπιζαν προβλήματα υπερθέρμανσης και αυξημένης κατανάλωσης. Από ότι φαίνεται η Realme σταμάτησε την διάθεση της ενημέρωσης σε Realme UI 2.0 και Android 11, μόλις αντιλήφθηκε τα παραπάνω προβλήματα στα Realme 7 Pro.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ούτε για τα προβλήματα της αναβάθμισης, αλλά ούτε και ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα για την διάθεσή της. Οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα σας το μεταφέρουμε.

Asus ZenFone 8 Android