Επιτέλους, το Realme 7 Pro αναβαθμίστηκε σε Android 11

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες, η Realme είχε «χάσει» την προθεσμία που έδωσε η ίδια για την αναβάθμιση του Realme 7 Pro σε Android 11. Αρκετοί αναγνώστες μας εμφανίστηκαν προβληματισμένοι, κάτι φυσιολογικό, εφόσον μιλάμε για μία πολύ επιτυχημένη συσκευή που πούλησε πολύ καλά, αλλά δεν έχει την υποστήριξη και προσοχή που αξίζει.

Ευτυχώς τα νέα είναι ευχάριστα, για τους κατόχους της συσκευής, αφού πριν λίγες ώρες εμφανίστηκε η σχετική ενημέρωση. Το Realme 7 Pro μας όπως θα δείτε και στο παρακάτω screenshot αναβαθμίστηκε σε Android 11.

Η εν λόγω ενημέρωση είναι αρκετά σημαντική, αφού φέρνει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Realme UI 2.0. Ανάμεσά τους είναι αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης, βελτιωμένη απόδοση αλλά και νέες δυνατότητες στην κάμερα. Ταυτόχρονα προστέθηκαν κάποιες λειτουργίες που αφορούν την φόρτιση της συσκευής το βράδυ, αλλά και τον περιορισμό των ενημερώσεων τις βραδυνές ώρες.

Λογικά αυτή την στιγμή η ενημέρωση του Android 11 γίνεται διαθέσιμη σε όλα τα Ευρωπαϊκά Realme 7 Pro. Αν είστε κάτοχος ευρωπαϊκού Realme 7 Pro μπορείτε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας μέσα από την σχετική ενότητα των ρυθμίσεων.

I can only show you the door...