Oppo Realme 3 Pro EU κατάφερε να ανταγωνιστεί το Redmi Note 7

Realme Pro 3 global version

Δυστυχώς η ποικιλία στα smartphones σε ότι έχει να κάνει τις αγορές από Κίνα στην χώρα μας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές δεν είναι μεγάλη. Οι επιλογές είναι σχετικά λίγες με την Xiaomi να πρωταγωνιστεί και Asus, OnePlus και κάποια λίγα Nokia και Lenovo να ακολουθούν. Αυτό όμως άλλαξε προς το καλύτερο αφού το Oppo Realme 3 Pro απέκτησε Global Version και είναι διαθέσιμη στον γνωστό οδηγό μας για αγορές από εξωτερικό με τιμής μόλις 181€!

realme 3 pro global

Oppo Realme 3 Pro

Το Realme 3 Pro όσο περίεργο και αν ακούγεται στέκεται επάξια στην κατηγορία τιμής του. Είναι η ιδανική λύση για όποιον θέλει να πάει ένα σκαλί πιο πάνω από το Redmi Note 7. Αφού αν θέλεις Xiaomi αυτήν την εποχή οι επόμενες επιλογές είναι το Mi 9 SE και το Mi 9T τα οποία όμως είναι πιο ακριβά.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.3″, είναι τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση FHD+ και προστατεύεται από Gorilla Glass 5. Ακόμα σε σύγκριση με το Redmi Note 7 το Realme 3 Pro έχει αρκετά πιο μαζεμένες διαστάσεις παρόλο που έχουν την ίδια διαγώνιο οθόνης.

Το νέο TechValue κινητό της Oppo φοράει τον SnapDragon 710 και η πιο οικονομική του έκδοση που κοστίζει 181€ έχει 4GB RAM και 64GB ROM. Η σχεδίαση είναι αυτή που πρέπει με μαζεμένα bezel, αλλά και water drop notch. Η μπαταρία του είναι μεγάλη με χωρητικότητα 4045mAh και αν κρατήσει αυτή την τιμή θα μπει σίγουρα στην λίστα με τα καλύτερα κινητά με μεγάλη μπαταρία!

Κάπου εδώ βέβαια σταματάει να εντυπωσιάζει το Realme 3 Pro αφού αρκετοί από εσάς ίσως το απορρίψετε για έναν αρκετά βασικό λόγο. Δεν έχει θύρα Type-C όπως και θα έπρεπε, αλλά MicroUSB. Όμως έχει κατά 2W (20W) πιο γρήγορη φόρτιση από το Note 7 (18W). Κάτι είναι και αυτό.

Realme 3 Pro Global Version

Η Global Version που θα βρείτε στον πιο γνωστό οδηγό με site αγορών μεσώ internet έχει όλα όσα πρέπει. Δηλαδή B20, αλλά και ευρωπαϊκό φορτιστή, οπότε πρόκειται για επίσημο Global Version.

Asus ZenFone 8 Android