Διαρροή αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για το Razer Phone

Μια διαρροή από τον αγγλικό πάροχο “3G” μας αποκαλύπτει πάρα πολλά στοιχεία για το Razer phone που θα ανακοινωθεί σύντομα. Όπως όλα δείχνουν μιλάμε για ένα τρομερό flagship που θα κοντράρει τους πάντες μόλις κυκλοφορήσει.

Από το Nextbit Robin στο Razer Smartphone

Η εξαγορά της Nextbit, κατασκευάστριας του Robin, σίγουρα δεν ήταν τυχαία στις αρχές του έτους, και με είχε προϊδεάσει πως η Razer θα μπορεί και στο κομμάτι των φορητών συσκευών. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της ανακοίνωσης, 1η Νοεμβρίου, μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή.

razer smartphone leak

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο smartphone θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM! Ακόμα, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συσκευής θα είναι η οθόνη. Η διαγώνιος θα είναι 5,72″ αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι πως έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μια από τις πρώτες οθόνες σε κινητό που διαθέτει κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως η Razer θα μαρκετάρει το νέο την προϊόν ως “gaming smartphone” αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, μάθαμε πως το Razer Phone θα διαθέτει 64GB εσωτερικής μνήμης και μια πολύ μεγάλη μπαταρία 4.000mAh. Οι βασική κάμερα της συσκευής θα ακολουθήσει τον πολύ δημοφιλή δρόμο του διπλού αισθητήρα. Θα υπάρχει ένας wide angle φακός 12MP f/1.75 και ένας zoom φακός 13MP f/2.6.

razer phone

Η Razer έχει δώσει σημασία σε όλες τις πτυχές της συσκευής, αφού και στο κομμάτι του ήχου φαίνεται πως το Razer Phone θα ξεχωρίζει. Το νέο smartphone θα εξοπλίζεται με διπλό στέρεο ηχείο στην μπροστινή πλευρά που θα παράγει ήχο Dolby Atmos και θα έχει ενισχυτή από την THX.

Τέλος, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές φαίνεται πως η οθόνη των 120Hz θα είναι ανάλυσης 1440p και πως η μπροστινή κάμερα θα είναι 7MP. Στην καρδιά της συσκευής θα βρίσκεται ο κορυφαίος για αυτή τη στιγμή επεξεργαστής της Qualcomm, ο Snapdragon 835.

Τιμή και ανακοίνωση

Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά ανυπομονώ να δω ακριβώς την δημιουργία της Razer. Όπως είπαμε ανακοινώνεται την 1η Νοεμβρίου. Η τιμή από την διαρροή είναι στις 595 λίρες, που μεταφράζεται σε €680. Παρότι υψηλή, η τιμή μοιάζει πολύ καλή για αυτά που προσφέρει το Razer smartphone.

από

Sony