Rayman Adventures για iOS και Android συσκευές

Με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των games, το Rayman αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά platform. Έτσι, η Ubisoft αποφάσισε να γιορτάσει αυτά τα 20 χρόνια με τη μεταφορά του Rayman Adventures και στα κινητά, η μόνη κατηγορία στην οποία δεν υπήρξε κάποιος τίτλος από το Rayman μέχρι και σήμερα.


Rayman Adventures

Rayman Adventures

Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν η πρώτη εμφάνιση του Rayman Adventures ήταν σε 2D μορφή και κυκλοφόρησε το 1995 για τις κονσόλες Atari Jaguar, PS1 και Sega Saturn και το 1999 με το Rayman 2: The Great Escape πέρασε στη εποχή του 3D το οποίο κυκλοφόρησε σε πολλές πλατφόρμες. Μετά την μεταφορά του στις κονσόλες και τα PC, η Ubisoft αποφάσισε να απευθυνθεί και σε ένα άλλο κοινό, στους fans των mobile games.

Ο νέος τίτλος της σειράς θα ονομάζεται Rayman Adventures, θα είναι free-to-play και την ανάπτυξη του εχει αναλάβει η Ubisoft Montpellier, στούντιο το οποίο είχε δημιουργήσει δυο παλαιότερους τίτλους, τα Rayman Origins και Rayman Legends, οπότε το Adventures θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία ιδιαίτερα με το Legends. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στις 3 Δεκέμβρη για iOS και Android ενώ όσοι διαθέτουν Apple Tv μπορούν να το παίξουν τώρα.

Πηγή