Quake Champions, νέο trailer με την παρουσίαση του Ranger

Είναι ένα από τα παιχνίδια σταθμός στην κατηγορία των FPS που άφησε το στίγμα του στην δεκαετία των 90’s και αγαπήθηκε από μια ολόκληρη γενιά gamers όσο λίγα παιχνίδια. Κατά καιρούς, οι φήμες για μια πιθανή επανακυκλοφορία έδιναν και έπαιρναν, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται κάτι. Μετά την μεγάλη επιστροφή του DOOM, ήρθε η ώρα και οι οπαδοί του Quake να πάρουν τα όπλα ους και να ριχτούν στην μάχη με το νέο Quake Champions.

Quake Champions

Quake Champions, νέο trailer με την παρουσίαση του Ranger

9 Μαΐου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η Bethesda έχει βάλει στόχο να επαναφέρει τίτλους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο παρελθόν. Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer με έναν χαρακτήρα από το μακρινό παρελθόν. Ο Renger επανέρχεται στο Quake Champions όπως ανακοίνωσε η Bethesda Software. Για να είμαστε ακριβείς, στα παλαιότερα Quake δεν είχε κάποια ονομασία, αλλά αναφέρονταν ως Quakeguy. Η πρώτη του παρουσία γίνεται στο Quake 3 Arena. Όντας ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Quake Champions.

Αναφορά έγινε και στον άνθρωπο που χάρισε και την φωνή του στην αρχική έκδοση του Quake, τον Trent Reznor. Η Bethesda δηλώνει ότι δεν θα δώσει το παρών στον νέο τίτλο, αλλά ο Jim Ward είναι αυτός που θα δώσει τη φωνή του. Ένας βετεράνος ηθοποιός που έχει ξανά δώσει την φωνή του σε video game χαρακτήρα και συγκεκριμένα στο Ratchet & Clank για τον Captain Qwark.

Quake Champions

Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του Ranger στο Quake Champions τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καφέ και το κίτρινο στην πανοπλία του. Φυσικά αναφορά γίνεται και στις ικανότητες του. Μια από αυτές να είναι η Dire Orb, που επιτρέπει στον Ranger να τηλεμεταφέρεται μέσα στο χώρο του παιχνιδιού με σκοπό να εξοντώσει τούς εχθρούς του.

Το Quake Champions θα ακολουθήσει το Free-to-Play μοντέλο με τον Ranger να είναι μόνιμα διαθέσιμος. Όσοι μόνο αγοράσουν το Champion Pack θα λάβουν όλους τους ήρωες. Οι παίχτες που επιλέξουν το Free-to-Play θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το in-game συνάλλαγμα και να ξεκλειδώσουν άλλους χαρακτήρες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. H closed beta βρίσκεται σε εξέλιξη για PC.

Quake Champions

Quake Champions, gameplay trailer από την Bethesda και την id Software

5 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Η Bethesda μετά το Prey, είναι έτοιμη να επαναφέρει έναν ακόμα μεγάλο FPS τίτλο του παρελθόντος, το Quake Champions. O τίτλος αποκαλύφθηκε στην περσινή E3. Η Bethesda και η ομάδα που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του νέου τίτλου, η id Software, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο trailer. Στο gameplay video παρουσιάζεται η πρόοδος που έχει γίνει.

Quake Champions

Στο trailer παρουσιάζεται ένα μέρος και από τις αρένες του παιχνιδιού. Ο τίτλος τρέχει στα 60fps κατά την διάρκεια τής εξέλιξης ενός Deathmatch. Το Quake Champions βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε φάση δοκιμών. Όσοι θελήσετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν κυκλοφορήσει. Με μία εγγραφή στο site του παιχνιδιού και θα παραλάβετε πρόσκληση για να το δοκιμάσετε.

Τα eSports games έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, τραβώντας την προσοχή μεγάλης μερίδας των παιχτών. Όπως ανακοίνωσε η Bethesda στα πλάνα της είναι και ένα τουρνουά βασισμένο πάνω στο νέο Quake Champions. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Dallas, TX από τις 24 μέχρι τις 28 Αυγούστου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρόνια για PC.

Quake Champions

Quake Champions, η επιστροφή ενός θρύλου είναι γεγονός

14 Ιουνίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Η Bethesda συγκαταλέγεται δίκαια μέσα στα μεγάλα ονόματα του χώρου εδώ και χρόνια, καθώς καταφέρνει κάθε φορά να μας ξαφνιάζει ευχάριστα χάρη στις κυκλοφορίες της. Μετά την κυκλοφορία και το reboot του DOOM πριν λίγο καιρό, ήρθε και η σειρά του Quake να ξαναζωντανέψει μετά από χρόνια. Να θυμίσουμε πως η τελευταία προσθήκη τίτλου στον κόσμο του Quake ήταν το μακρινό 2007 με το Enemy Territory: Quake Wars.

Σε δηλώσεις της η Bethesda ανακοίνωσε ότι το νέο Quake Champions θα ακολουθεί το προκάτοχό του, ενώ όπως έχουμε συνηθίσει σε όλα τα FPS, στο νέο Quake θα δούμε κάτι που δεν το συναντάμε συχνά και αυτό είναι ότι δεν θα υπάρχει η επιλογή για single player η multiplayer, όπως υπάρχει σε αρκετά παιχνίδια. Όπως δήλωσε η Bethesda, θα έχουμε να κάνουμε με ένα competitive arena-style game, ενώ θα μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από ένα μεγάλο αριθμό μαχητών, αλλά και τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε εμείς.

Το νέο Quake θα κυκλοφορήσει για PC χωρίς, ωστόσο, να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.