PubG: Το τρίτο καλύτερο παιχνίδι του Play Store παραμένει δωρεάν

Το mobile gaming ποτέ δεν υπήρξε τόσο συναρπαστικό όσο έχει γίνει τους τελευταίους μήνες με τόσους δυνατούς τίτλους που έχουν ανακοινωθεί. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι το PubG, ένας τίτλος που έγινε γνωστός μέσα από το Steam (για PC) και φυσικά όπως και τα πιο πολλά κορυφαία παιχνίδια, είναι επί πληρωμή.

Για όποιον δεν γνωρίζει το PubG πρόκειται για ένα ρεαλιστικό παιχνίδι δράσης το οποίο όμως μέχρι στιγμής παίζεται μόνο multiplayer, οπότε οι οπαδοί των single players σίγουρα θα απογοητευτείτε. Η επιτυχία του είναι τόσο μεγάλη, που μέσα σε λίγες βδομάδες κατάφερε να σκαρφαλώσει στη τρίτη παγκόσμια θέση για τη πλατφόρμα του Android όπου και φυσικά το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Δωρεάν παιχνίδι για android

Η αλήθεια όμως είναι πως θα μπορούσε να είναι άνετα πρώτο, αλλά δυστυχώς έχει αρκετές απαιτήσεις και μέτριας απόδοσης συσκευές Android (κινητά και tablet) δεν μπορούν να το σηκώσουν, οπότε κάπως έτσι χάνει ένα μεγάλο κοινό. Ένα όμως από τα μεγαλύτερα θετικά του είναι πως είναι απολύτως δωρεάν στο Android ενώ η έκδοση για PC κοστίζει 29€.

[button-yellow url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig&hl=en_US” target=”_blank” position=”center”]Για Android[/button-yellow]

Asus ZenFone 8 Android