Priority Direct Mail: Τι είναι και ποιος ο ρόλος του Banggood;

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι το Priority Direct Mail και γιατί “ακούγεται” συχνά βρίσκεσαι στην πιο κατάλληλη σελίδα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως ώστε να μην σε πιάσει αδιάβαστο κανείς!

Κυριολεκτικά το Priority Direct Mail είναι η γνωστή μέθοδος αποστολής “συστημένο” που τα “δημόσια” ταχυδρομείο διαθέτουν σχεδόν σε όλο το κόσμο. Τα συστημένα λοιπόν ή στα αγγλικά Priority Direct Mail ή και Registered Air Mail είναι η πιο οικονομική και γρήγορη μέθοδος αποστολής που παρέχει αξιόπιστη παρακολούθηση με tracking number και μπορεί να παραδοθεί μόνο με Αστυνομική Ταυτότητα στον παραλήπτη ή με εξουσιοδότηση από τρίτο πρόσωπο. Αυτό ακριβώς είναι το PDM, αλλά ας το δούμε λίγο πιο ειδικά.

Priority Direct Mail

Priority Direct Mail + Banggood

Ο βασικός λόγος που διαβάζεις συχνά για την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής είναι το Banggood. Μέσα από τον πιο γνωστό και πολυσυζητημένο αποκλειστικό οδηγό του TechValue.GR για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο το Priority Direct Mail έχει γίνει αρκετά γνωστό. Αυτό γιατί με την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής το Banggood στέλνει στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη από την Κίνα χωρίς τα δέματα/αντικείμενα να περνούν τελωνείο ή να χρεώνονται με δασμούς. Κοινός, έρχονται ενδοκοινοτικά!

Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ απλά τα πράγματα, το Banggood εκτελωνίζει μαζικά στην Ολλανδία αντικείμενα που χρησιμοποιούν PDM και έτσι έρχονται καθαρά και χωρίς καμία χρέωση. Όπως περιγράφεται αναλυτικά και στον οδηγό για αγορές από Κίνα δεν θα πρέπει να μπερδεύεται την ονομασία της μεθόδου αποστολής (Priority Direct Mail). Αν βρείτε παρόμοια μέθοδο σε άλλο κατάστημα δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα περάσει τελωνείο, η ονομασία δεν έχει καμία σχέση.

Asus ZenFone 8 Android