Prey, η Bethesda αποκαλύπτει ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για PC

Το Prey έχει μπει στη λίστα εκείνων των παιχνιδιών που, για να δούμε συνέχειά του, κάναμε μαύρα μάτια. Ένας τίτλος που για χρόνια ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πότε και αν θα μαθαίναμε κάτι γι’αυτόν. Στην εφετινή Ε3, η Βethesda ήταν μια από τις εταιρίες που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η είδηση που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η επιστροφή του Prey μετά από πολλά χρόνια. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το trailer και, από ό,τι φαίνεται, ο FPS τίτλος δείχνει να είναι πιο ζωντανός από ποτέ.

Prey


Prey, η Bethesda αποκαλύπτει ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για PC

29 Απριλίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Για αρκετά χρόνια το ακούγαμε και για διάφορους λόγους το πολυαναμενόμενο Prey ήταν άφαντο. Από την στιγμή της ανακοίνωσης της ανάπτυξης του έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Μέσα από μικρά trailer η Arkane Studios ενημέρωνε και έδινε χρήσιμα στοιχεία για την πορεία του τίτλου. Ο Μάης δεν απέχει πολύ, όπως και η κυκλοφορία του Prey. Έτσι είναι μια καλή ευκαιρία οι κάτοχοι PC να τσεκάρουν τις απαιτήσεις που χρειάζονται για να παίξουν τον τίτλο χωρίς προβλήματα.

Prey

Οι απαιτήσεις δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Bethesda, έτσι ώστε να μάθουν οι κάτοχοι PC τι χρειάζονται για να πάρουν πίσω το Talos. Όσοι τώρα διαθέτετε μια δυνατή κάρτα γραφικών, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τις ρυθμίσεις που θα βρείτε στο Prey, να έχετε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για να απολαύσετε το παιχνίδι.

Για PS4 και Xbox One, τα πράγματα είναι πιο απλά. Παρά μόνο θα πρέπει να έχετε ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο. Οι απαιτήσεις για το Prey στο PS4 είναι 42 GB και στο Xbox One 38GB. Φυσικά θα χρειαστείτε και λίγο χώρο παραπάνω για τις διαθέσιμες προσθήκες που θα γίνουν όπως το Day One patch.

Prey

Η κυκλοφορία για PS4, Xbox One και PC έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου. Φυσικά όσοι έχουν κάνει pre-load θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν νωρίτερα το παιχνίδι. Ενώ όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από το Prey, η Bethesda θα προσφέρει ένα demo σε όσους διαθέτουν κονσόλες. Η PC έκδοση του demo θα έρθει αργότερα. Στην επίσημη σελίδα της Bethesda, μπορείτε να βρείτε και να μάθετε ποιες θα είναι οι απαιτήσεις του συστήματος.

Prey

Πηγή


Prey, νέο trailer από την Arkane με τις επιλογές του παιχνιδιού

27 Μαρτίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Prey δεν σταματά να αποκαλύπτεται δίνοντας στην δημοσιότητα νέο trailer με πληροφορίες. Η Arkane που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του νέου τίτλου, μας έδωσε πληροφορίες σε ότι έχει να κάνει με τους χαρακτήρες. Όπως είναι γνωστό θα μπορούμε να επιλέξουμε το φύλο του πρωταγωνιστή.

Ένα στοιχείο που στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρχε. Στον νέο τίτλο θα έχουμε και την δυνατότητα επιλογών που θα πρέπει να πάρουμε πάνω στον Talos-1. Μεγάλο ρόλο παίζει και το κατά πόσο θα αφήσετε την ανθρώπινη σας πλευρά να υποκύψει για να γίνεται πιο ισχυρός.

Prey

Το ρίσκο που μπορεί να προκαλέσουν οι επιλογές σας μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο βέβαια. Ίσως δηλαδή αποφασίσετε να κάνετε κακό για να μεγαλώσετε τις δυνάμεις σας. Θα πρέπει να αρχίσετε τότε να σκέφτεστε ότι δεν θα είστε και τόσο άνθρωπος πια.

Prey

Κατά την διάρκεια της περιπλάνησης μας στο σταθμό Talos-1 θα βρεθούμε μπροστά σε επιζήσαντες, που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας. Φυσικά, εμείς θα κρίνουμε αν πρέπει να τους βοηθήσουμε ή όχι. Εκτός από τις ηθικές αποφάσεις και τις επιπτώσεις, θα πρέπει να ανησυχούμε και για τα πλάσματα που υπάρχουν στον σταθμό. Το Prey θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 5 Μαΐου. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε και στο trailer που ακολουθεί.

Prey

Πηγή


Prey, χορταστικό gameplay από ένα τίτλο που τα έχει όλα

4 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Από τα φετινά The Game Awards 2016 δεν έλειπε τίποτα. Πέρα από την βράβευσή των καλύτερων παιχνιδιών για το τρέχον έτος, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τίτλους για πρώτη φορά. Επίσης, είδαμε και gameplay trailers από τίτλους που θα δούμε την νέα χρόνια και σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Το Prey μετά από χρόνια αναμονής και αναβολών, είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί το 2017, σε ένα sci-fi κόσμο με έντονα horror στοιχεία.

Μεγάλο μέρος της παρουσίασης του gameplay trailer μας μεταφέρει στο Τάλως, ένα διαστημικό σταθμό. Καθώς εξερευνούμε την βάση, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την παρουσία διαφόρων μαύρων όντων, που διαφέρουν σε σχήμα και μέγεθος. Στην πορεία θα βρούμε και άλλους εχθρούς όπως αράχνες και ογκώδη τέρατα. Στο trailer γίνεται και παρουσίαση από τα όπλα που θα έχουμε στην διάθεση μας όπως, ένα κυνηγετικό όπλο και χειροβομβίδα βαρύτητας.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βρούμε στο Prey, έχει να κάνει με την χρήση Game Informer. Θα έχει το ρόλο του ημερολογίου και ουσιαστικά θα μπορούμε να ρυθμίσουμε την ιστορία του παιχνιδιού και τους εχθρούς. Η Arkane Studios που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του τίτλου, δεν θέλει να βάλει την ταμπέλα ούτε του Shooter, ούτε του Horror στο νέο Prey, αλλά ένα υβρίδιο ανάμεσα στα δύο είδη. Έχει ωστόσο και ένα μικρό μέρος από RPG στοιχεία.

Μετά την ακυρωθέν έκδοση του Prey το 2014, οι αναβολές έλαβαν τέλος και τίποτα δε μπορεί να το σταματήσει. Το Prey 2 θα κυκλοφορήσει το 2017 για PS4, Xbox One και PC.

Prey

Prey

Prey

Πηγή


Prey, πρώτο δείγμα από την Bethesda πλαίσια της QuakeCon 2016

06 Αυγούστου  2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μπορεί να είχαμε να δούμε και να ακούσουμε νέα για το Prey αρκετά χρόνια, αλλά η αναμονή απ’ό,τι φαίνεται έκανε καλό. Η Bethesda έρχεται να μας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό sci-fi περιβάλλον, εισάγοντας παράλληλα και κάποια στοιχεία horror στο τίτλο της. Δεν θα λείπει και το RPG στοιχείο, καθώς ο/η ήρωας/ηρωίδα που θα επιλέξουμε, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες δυνάμεις.

Στα πλαίσια της QuakeCon 2016, η Bethesda παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα από τον ανανεωμένο τίτλο. Το trailer βρίσκει τον Morgan στο Talos 1 και, σε ένα μέρος από το gameplay, βλέπουμε τον Morgan να προσπαθεί να ανακαλύψει τι είναι αληθινό και τι όνειρο.


Prey, νέα στοιχεία και πληροφορίες

31  Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Η Bethesda κατάφερε να επαναφέρει στο προσκήνιο το DOOM, με όλη την μεγαλοπρέπεια που κουβαλά ένας από τους κορυφαίος FPS τίτλους. Το επόμενο μεγάλο στοίχημα της εταιρείας είναι το Prey. Αυτή η νέα προσπάθεια δεν έχει καμία σχέση με τον αρχικό τίτλο που είχε κυκλοφορήσει το 2005 για PC. Με λίγα λόγια, έχουμε να κάνουμε καθαρά με ένα νέο τίτλο που δεν θα σχετίζεται με τον παλαιότερο.

Την ανάπτυξη του νέου Prey έχει αναλάβει η Arkane Studio. Δίνοντας πληροφορίες γύρω από το Prey, το στούντιο ετοιμάζει ένα τίτλο που δεν θα περιορίζεται μόνο στο κομμάτι του FPS, καθώς θα έχουμε να κάνουμε με ένα κράμα από RPG και Action στοιχειών, που θα ενισχύσουν το gameplay. Πέρα από τις πολλές επιλογές που θα έχουμε σε όπλα, σκοπός είναι, με την προσθήκη του RPG. να ανακαλύψουμε και τις δυνάμεις που θα έχουμε στην διάθεσή μας, τις οποίες θα αποκτούμε από τους εξωγήινους που θα σκοτώνουμε.

Ένα άλλο κομμάτι, πάνω στο οποίο έχει πέσει μεγάλη προσοχή, έχει να κάνει με το πως θα χειριζόμαστε τις απαντήσεις που θα δίνουμε μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας μια πιο τρομακτική οπτική στο παιχνίδι και εστιάζοντας στο ψυχολογικό κομμάτι. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που θα συναντήσουμε είναι ότι θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε άνδρα ή γυναίκα.

Το Prey θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC το 2017.

Prey

Prey

Πηγή