Prey for the Gods, ο στόχος επετεύχθη

Το Shadows of the Colossus θεωρείται ένα από τα πλέον κλασικά action-adventure gaming παιχνίδια το οποίο είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS2. Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης No Matter Studio μετράει ένα χρόνο ζωής και μέσα από το πρώτο της project θα ξυπνήσει σίγουρα μνήμες, καθώς αποτελεί φόρο τιμής στο Shadows of the Colossus. Έτσι, το Prey for the Gods θα έχει πολλές ομοιότητες με το τίτλο του PS2.

prey for the gods


Prey for the Gods, ο στόχος επετεύχθη

19 Αυγούστου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Όταν η νεοσύστατη εταιρία, No Matter Studios, ξεκινούσε τη χρηματοδότηση για το Prey of the Gods μέσω του Kickstarter , ούτε η ίδια δε περίμενε ότι θα πήγαινε τόσο καλά η καμπάνια. Το ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε κοντά τα $450.000, αν και ο πρωταρχικός στόχος της εταιρίας ήταν ένα ποσό πολύ πιο κάτω από αυτά που συγκεντρώθηκαν. Το συγκεκριμένο ποσό θα λέγαμε ότι λύνει για τα καλά τα χέρια της εταιρίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να κινηθούν πιο εύκολα και να βρεθούν πιο κοντά στο να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή που ξεκίνησε η προσπάθεια για την υλοποίηση του project.

Οι σκέψεις της εταιρίας ήταν πως, αν η χρηματοδότηση πήγαινε καλά, ο τίτλος πέρα από τα PCs να κυκλοφορήσει για PS4 αλλά και σε Mac. Μετά την επιτυχία που γνώρισε, η μεταφορά του τίτλου και στις κονσόλες είναι εξασφαλισμένη. Ο πνευματικός διάδοχος του Shadow of the Colossus έρχεται και με αρκετό έξτρα υλικό σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές που θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι, όπως και την προσθήκη της μουσικής του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει. Όσον αφορά τη τιμή του παιχνιδιού, θα κοστίζει $15 σε PC και $25 στις κονσόλες.

Μια παρουσίαση από το Prey for the Gods μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.


Prey for the Gods, ζητά την βοήθεια του κοινού

10 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Για τον διάδοχο του Shadow of the Colossus, το Prey for the Gods, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάποιο νέο. Δεν γνωρίζαμε τίποτα σχετικά με την πορεία του μέχρι τώρα και σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξή του. Όμως, κάποια νέα για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι άρχισαν να εμφανίζονται. Το No Matter Studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού ζήτησε την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου μέσω του Kickstarter για την υλοποίηση του φιλόδοξου project. Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία, ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού είναι έτοιμο. Το ποσό που ζητά το studio είναι μόνο τα 300,00$ για την παρουσία του τίτλου στα PC. Για την παρουσία του, όμως, και στις κονσόλες το ποσό φτάνει τα 600.000$, καθώς οι ανάγκες για την ανάπτυξη του τίτλου είναι μεγάλες.

Στον πυρήνα του, το Prey of the Gods είναι μια σύγχρονη εκδοχή του Shadows of the Colossus. Δεν είναι μόνο οι θεοί που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, οι οποίοι ευθύνονται για τον ατελείωτο χειμώνα που επικρατεί. Εχθρός μας είναι, όπως είναι φυσικό, και ο χειμώνας και πώς αυτός επιδρά μέσα στο παιχνίδι και στον χαρακτήρα μας, που προσπαθεί να επιβιώσει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ευχόμαστε η προσπάθεια που ξεκίνησε μέσω του Kickstarter να έχει έχει αίσιο τέλος και κάποια στιγμή να δούμε το ομολογουμένως ενδιαφέρον project να είναι έτοιμο.


Prey for the Gods, στα χνάρια του Shadows of the Colossus

22 Νοεμβρίου 2015 – Μάνος Μαριδάκης

Από το trailer του game μαθαίνουμε πως στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι μια γυναικά που το όνομα της δεν είναι ακόμα γνωστό, η οποία πασχίζει να επιβιώσει σε ένα κόσμο όπου οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη ζωής λόγω του παγωμένου κλίματος που επικρατεί. Όμως εκτός από τoν αγώνα που πρέπει να δώσει η πρωταγωνίστρια στο Prey for the Gods για την επιβίωση της, έρχεται αντιμέτωπη με πλάσματα οπού σύμφωνα με το σενάριο τα πλάσματα αυτά είναι θεοί και η πρωταγωνίστρια πρέπει να τους εξολοθρεύσει έτσι ώστε να αντιστρέψει το εχθρικό κλίμα που επικρατεί.

Το trailer δεν δίνει αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι όσον άφορα το σύστημα μάχης και τα όπλα που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η πρωταγωνίστρια για αντιμετωπίσει τους θεούς, πάρα μόνο παρουσιάζει την κεντρική ηρωίδα να κράτα ένα τόξο. Οπότε δεν είναι γνωστό ακόμα αν το εν λόγω trailer αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία ή ένα κινηματογραφικό concept για να παρουσιάσει το στούντιο την μέχρι στιγμής δουλειά του. Το Prey for the Gods θα είναι διαθέσιμο για PC και Mac αλλα δεν εχει αποφασισθεί ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει.

πηγή

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.