Δημοσιεύσεις του TechValue.gr που έχουν ανοίξει τα ματιά χιλιάδων αναγνωστών!

Δεν είναι λίγα τα άρθρα του TechValue που έχουν ανοίξει τα ματιά χιλιάδων αναγνωστών. Στόχος του TechValue δεν είναι μόνο να αναδεικνύει τα καλύτερα techvalue κινητά τηλέφωνα και η αποκλειστική μηχανή σύγκρισης κινητών που διαθέτουμε. Στη σελίδα υπάρχουν δεκάδες άρθρα που καθημερινά βοηθάνε κόσμο με διάφορους τρόπους. Οπότε αυτό το άρθρο είναι μία καλή ευκαιρία μερικά από αυτά τα άρθρα αν είστε νέος αναγνώστης στο TechValue.

Βλάβες ΟΤΕ Δωρεάν: Ο γερμανικός πλέον ΟΤΕ κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τον αριθμό που είναι υποχρεωμένος βάση νομοθεσίας να παρέχει στους πελάτες της, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς να χρεωθούν. Η πλειονότητα γνωρίζει μόνο το 13888, τον μόνο αριθμό που διαφημίζει o ΟΤΕ, για να χρεώνονται όλοι όσοι επικοινωνούν μαζί τους. Το άρθρο που έχουμε γράψει για να γνωρίζει ο κόσμος τον δωρεάν αριθμό, το έχουν διαβάσεις εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες!

Εξυπηρέτηση πελατών vodafone με τηλέφωνο χωρίς χρέωση: Ακριβώς ίδια περίπτωση με την από πάνω. H vodafone είναι άλλη μία εταιρεία που κρατάει σαν μυστικό τον αριθμό χωρίς χρέωση, όσο μπορεί βέβαια γιατί είναι υποχρεωμένη να το παρέχει.

Εγκατάσταση Viber: Μπορεί για αρκετούς από εμάς η εγκατάσταση εφαρμογών να είναι παιχνιδάκι και μία αυτονόητη διαδικασία, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Στον οδηγό που βρίσκεται στο παραπάνω μπλε link, μπορείς να βρεις οδηγίες εγκατάστασης του Viber. Έτσι θα εξοικειωθείς περισσότερες με την εγκατάσταση εφαρμογών.

shein ρούχα Ελλάδα: Το shein είναι ίσως το πιο γνωστό online κατάστημα για αγορά ρούχων. Ενώ όμως έκανε μία πολύ δυναμική είσοδο, πλέον φαίνεται να αντιμετωπίζει πολλά θέματα που παραμένουν άλυτα και είμαστε οι μόνοι που το θίξαμε.

Απόκρυψη Αριθμού: Πάρε τηλέφωνο εύκολα και γρήγορα με απόκρυψη αριθμού. Είναι εφικτό να γίνει μόνο για μεμονωμένες κλήσεις.