Lenovo ThinkPlus: Power Bank για laptops και smartphones με χωρητικότητα 14000mAh!

Η lenovo ανανέωσε την σειρά thinkplus για την αγορά της Κίνας με ένα νέο Power Bank με πιο φορητό σχεδιασμό και πιο γρήγορη φόρτιση. Το νέο lenovo ThinkPlus powerbank έχει χωρητικότητα 14000mAh και μπορεί να φορτίσει κινητά, αλλά και laptops μέσω θύρας type-c και USB-A.

Το απόλυτο Power Bank για laptops;

power bank για laptops

Το ThinkPlus έρχεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει από την σειρά laptops thnikpad. Θα έχει δυνατότητα να φορτίσει έως 50W και για την αγορά της Κίνα τουλάχιστον θα κοστίζει 43$. Μία αρκετά λογική και τίμια τιμή για την ποιότητα που θέλω να πιστεύω ότι προσφέρει σε συνδυασμό με τα 50W!

Τα 50W μπορεί να τα αποδώσει και συνδυαστικά μέχρι και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα. Εκτός από την type-c, έχει και 2 USB-A θύρες για να φορτίζει περισσότερες συσκευές όπως smartphones και άλλα συμβατά gadget. Είναι συμβατό με τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης PD2.0, QC 2.0 και 3.0. Φυσικά έχει προστασία τάσης για έξοδο και είσοδο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία του και το περιμένω πως και πως να γίνει διαθέσιμο για αγορά από Κίνα σε κάποια από τα καταστήματα που στέλνουν Ελλάδα χωρίς τελωνείο.

powerbank για laptops
Asus ZenFone 8 Android