Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε MIUI 10 για το Xiaomi Pocophone F1!

Πρόσφατα η κλειστεί beta με το MIUI 10 για το Xiaomi Pocophone F1 είχε βγει στην επιφάνεια και πλέον η τελική έκδοση είναι έτοιμη. Η αμέσως προηγούμενη ενημέρωση λογισμικού αφορούσε την έκδοση MIUI 9.6 και πιο συγκεκριμένα την “ειδική” έκδοση MIUI της Poco που είναι λίγο πιο κοντά σε stock Android.

pocophone ενημέρωση

Φυσικά το UI (μενού) ανανεώθηκε προς το καλύτερο και περιλαμβάνει μικρές πινελιές όπως νέους ήχους πλοήγησης UI  από τη φύση. Όσοι έχετε όμως το Pocophone μη χαίρεστε ακόμα γιατί η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει Android Pie 9 και παραμένει σε Android Oreo 8.1 και security patch Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά οι δοκιμές για Android Pie 9 στο PocoPhone F1 έχουν ήδη ξεκινήσει.

Pocophone F1 Χαρακτηριστικά

Η ενημέρωση έχει μέγεθος 592MB και περιλαμβάνει πολλές μικρές βελτιώσεις που μπορεί όμως ο χρήστης να παρατηρήσει καθώς το χρησιμοποιεί. Από τη μεριά του χρήστη είναι πολύ ωραίο να βλέπει αλλαγές με τα update και όχι μόνο μία αλλαγή στην έκδοση και αυτή ενημέρωση το κάνει!

Για να παραμετροποιήσεις ακόμα περισσότερο το κινητό σου μη ξεχάσεις να κατεβάσεις την καλύτερη εφαρμογή για φόντο κινητού και να επιλέξεις ανάμεσα σε κορυφαίες εικόνες προσκηνίου για οθόνη ξεκλειδώματος, αλλά και επιφάνεια εργασίας!

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.