Το χαρακτηριστικό του Xiaomi Poco M3 που απογοητεύει

Μπορεί το Xiaomi Poco M3 να είναι διαθέσιμο στο banggood από μόλις 109€ για την βασική έκδοση με 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο, αλλά υπάρχει ένα σημείο που κανένας δεν έχει προσέξει και τουλάχιστον για εμένα είναι απαγορευτικό.

Κάποτε τα Xiaomi δεν έκοβαν κόστος παραγωγής από υλικά “ζωτικής” σημασίας, αλλά πλέον φαίνεται πως το κάνουν για τα αρκετά οικονομικά κινητά τους, θυσιάζοντας έτσι βασικά στοιχεία.

Xiaomi Poco M3 Memory SD

Δυστυχώς η οθόνη του Poco M3 δίνει μόνο 400nits φωτεινότητας. Μπορεί αυτό το νούμερο να μην γνωρίζεις τι είναι, αλλά περνώντας από τα χέρια μου κάθε μήνα διαφορετικές συσκευές μπορώ να σου πω. Με μόνο 400nits φωτεινότητας η οθόνη του Poco M3 κάτω από ήλιο θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη ακόμα και με την φωτεινότητα στο 100%.

Για να είμαι όμως πιο συγκεκριμένος, η οθόνη δεν είναι ευανάγνωστη όχι μόνο κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά ούτε και υπό σκιά τις ηλιόλουστες μέρες. Εν ολίγοις δεν προτείνω το Poco M3 σε κανέναν στην Ελλάδα εκτός και αν προορίζεται για χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους!

Παρόλα αυτά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν απογοητεύουν σε καμία περίπτωση ειδικά για τα 109€ που ζητάει από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν.

Asus ZenFone 8 Android