Το Poco F5 5G περνάει από FCC και θα βγαίνει σε 3 εκδόσεις

Η Poco, η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία smartphone της Xiaomi, φέρεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα της συσκευή Poco F5 5G στις παγκόσμιες αγορές. Το τηλέφωνο πρόκειται να διαδεχθεί το περσινό Poco F4 και αναμένεται να φτάσει με μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που πραγματικά μας νοιάζει πλέον είναι αν θα ανακοινώσει τουλάχιστον 3 ενημερώσεις λογισμικού και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με φήμες, το Poco F5 5G θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις RAM και αποθηκευτικού χώρου: 8GB + 128GB, 8GB + 256GB και 12GB + 256GB. Η συσκευή αναμένεται επίσης να τρέχει σε Android 13 με MIUI 14 out-of-the-box.

Poco F5 5G διαρροή

Όσον αφορά τις επιλογές συνδεσιμότητας, το Poco F5 5G αναμένεται να προσφέρει υποστήριξη δικτύου διπλής SIM με δυνατότητες 5G, NFC, Wi-Fi διπλής ζώνης, Bluetooth και IR blaster (υπέρυθρες). Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι δεδομένα για τα σύγχρονα smartphones και θα πρέπει να παρέχουν στους χρήστες μια απρόσκοπτη και σωστή εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του smartphone έχει ήδη ξεκινήσει σε ορισμένες αγορές, υποδεικνύοντας ότι η παγκόσμια κυκλοφορία θα μπορούσε να είναι επικείμενη. Ωστόσο, η Poco δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας ή πληροφορίες τιμολόγησης.

Asus ZenFone 8 Android