Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Global Xiaomi Poco F3 σε MIUI 12.5 Stable, μέτρια η αυτονομία

Το Poco F3, η κορυφαία gaming TechValue (VFM) πρόταση της Xiaomi που βρίσκεται και στη λίστα με τα καλύτερα κινητά ξεκίνησε να λαμβάνει μία από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις, αυτή σε MIUI 12.5. Σημαντική γιατί σύμφωνα με την Xiaomi το MIUI 12.5 είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο. Ας δούμε όμως λίγο τις τεχνικές λεπτομέρειες της αναβάθμισης.

Xiaomi Poco F3 MIUI 12.5

Αρχικά, η αναβάθμιση αφορά την έκδοση MIUI V12.5.1.0 της Global έκδοσης του Poco F3 και είναι stable. To μέγεθος όπως φαίνεται και από το screenshot έχει μέγεθος 438MB και φυσικά παραμένει στη πιο πρόσφατη stable έκδοση του Android που είναι η 11. Το Android security patch παραμένει σε αυτό του Απριλίου 2021.

Xiaomi Poco F3

Κάτι άλλο που παρατήρησα και μάλλον θα δουν όλοι οι χρήστες σε MIUI 12.5 είναι η προσθήκη 2 ολοκαίνουργιων super wallpapers! Επίσης η μέτρια διαχείριση της μπαταρίας με τα 120Hz ενεργοποιημένα δυστυχώς μετά την αναβάθμιση παραμένει. Στις δοκιμές μας το Poco F3 μετά βίας αντέχει μία μόλις μέρα με μία φόρτιση. Παρόλα αυτά το MIUI 12.5.1 φαίνεται όντως λίγο πιο ελαφρύ.

Asus ZenFone 8 Android