PlayStation Plus, τα δωρεάν παιχνίδια για τον μήνα Ιούλιο

Η Sony είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει συνηθίσει έπειτα από έναν καλό μήνα για το PlayStation Plus να υπάρχει αντίστοιχη συνέχεια, με τους δωρεάν τίτλους που προσφέρει στους συνδρομητές του. Ο Ιούλιος είναι ακόμα καλύτερος και πιο καυτός, φέρνοντας εξαιρετικούς τίτλους. Για το PS4 έρχεται το Until Dawn, Game of Thrones: A Telltale Games Series, Don ‘t Die, Mr Robot, ενώ και οι κάτοχοι PS3 και Ps Vita θα πάρουν τα δικά τους δωράκια.

PlayStation Plus


PlayStation Plus

PS4

Until Dawn

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν αυτόν τον μήνα είναι το Until Dawn. Ο τίτλος της Supermassive Games κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο PS4 παρουσιάζοντας ένα Interactive drama survival horror. Επίκεντρο της ιστορίας του παιχνιδιού επίκεντρο μια ομάδα οκτώ εφήβων που αποφασίζουν μα πάνε διακοπές στο φανταστικό βουνό Blackwood, ύστερα από την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εξαφάνιση των διδύμων κοριτσιών, μέλη της ομάδας τους. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Game of Thrones: A Telltale Games Series

Ο άλλος τίτλος είναι βασισμένος στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων του George R.R. Martin και κατ’ επέκταση της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones. Η Telltale Games θα κυκλοφορήσει το 2014 μια σειρά από επεισόδια. Στον τίτλο η ιστορία μας παρουσιάζει τους Forrester από το Ironrath, πιστοί στον οίκο των Starks. Tα γεγονότα που διαδραματίζονται είναι μεταξύ της τρίτης και πέμπτης σεζόν, με τους παίχτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα με 5 χαρακτήρες. Η Telltale Games είναι γνωστή μέσα από τα The Walking Dead, Batman και πολλούς ακόμα τίτλους.

Don’t Die, Mr. Robot

Ο τίτλος που συμπληρώνει τα δωρεάν παιχνίδια στο PS4 είναι το Don’t Die, Mr. Robot. Έχει ένα πιο retro αέρα με τους παίχτες να πρέπει να αποφύγουν αντιπάλους και να μαζέψουν φρούτα. Ένα παιχνίδι που θα το δούμε και στο Ps Vita καθώς θα διαθέτει Cross-Buy ανάμεσα στις δύο συσκευές.

PS3

Darkstalkers Resurrection

Tokyo Jungle

Για το PS3 έχουμε δύο τίτλους. Το πρώτο είναι το Darkstalkers Resurrection. Η σειρά Darkstalkers αναπτύχθηκε από την Iron Galaxy Studio και κυκλοφόρησε από την Capcom. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με δύο τίτλους σε ένα πακέτο, απευθυνόμενοι στους φίλους των 2D fighting games, διαθέτοντας τόσο single-player, αλλά και multiplayer. Μια σειρά παιχνιδιών που άφησε καλές εντυπώσεις. Το Tokyo Jungle είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, παρουσιάζοντας ένα έρημο Tokyo διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε, καθώς αναλαμβάνετε το ρόλο διαφόρων ζώων.

Ps Vita

Don’t Die, Mr. Robot

Element4l

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, για το PS Vita έχουμε το Don ‘t Die, Mr Robot. Ο δεύτερος τίτλος είναι το Element4l, ένα indie platform παιχνίδι. Θα έχετε τον έλεγχο των τεσσάρων στοιχείων της φύσης για να διαμορφώσετε τη ζωή. Τα εμπόδια που θα έχετε να αντιμετωπίσετε είναι το περιβάλλον και ο ήλιος. Όσοι ενδιαφέρεστε είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση της συνδρομή σας στο PlayStation Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=HW7HDvOPiXo

Πηγή