PlayStation Plus, ένας πολύ δυνατός μήνας μετά από καιρό

Όντας μέλος για κάποιους μήνες στο PlayStation Plus μπορώ να πω δεν ψηνόμουν πολύ να ανανεώσω την συνδρομή. Με βασικότερο λόγο ότι κάποιο από τα παιχνίδια που προσέφερε κάθε μήνα δωρεάν δεν μου τραβούσε το ενδιαφέρον. Μετά από αρκετούς μήνες, τα παιχνίδια του PlayStation Plus αξίζουν την προσοχή μας. Προσφέρει δύο πολύ καλές προτάσεις σε ότι έχει να κάνει με το PS4.

PlayStation Plus


PlayStation Plus

PS4

Tο Life is Strange είναι ένας Adventure τίτλος. Πίσω από την ανάπτυξη του βρίσκεται η Dontnod Entertainment και η Square Enix είναι ο διανομέας του παιχνιδιού. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την νεαρή φωτογράφο Max Caulfield που ανακαλύπτει τυχαία ότι έχει δυνατότητες που επηρεάζουν τον χρόνο. Σκοπός της μέσα από μια σειρά 5 επεισοδίων είναι να προστατέψει την πόλη που ζει από μια καταιγίδα που πλησιάζει. Ανάλογα με τις επιλογές που κάνουμε και την ανάλογη εξέλιξη έχουμε στο παιχνίδι. Μια από τις πολύ καλές επιλογές για αυτό τον μήνα στο PlayStation Plus.

Άλλος ένας τίτλος που θα βρείτε στο PlayStation Plus, είναι το Killing Floor 2. Είναι ένα first- person shooter με την ανάπτυξη να γίνεται από Tripwire Interactive. Το Killing Floor 2 συνεχίζει τα γεγονότα από το πρώτο τίτλο που κυκλοφόρησε το 2009. Σε ότι έχει να κάνει με την ιστορία, μια θανατηφόρα επιδημία που εξαπλώθηκε από την εταιρεία Horzine μετατρέπει τους πάντες σε ζόμπι. Οι επιπτώσεις επηρεάζουν ακόμα και την Ευρώπη. Θα μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σάς, είτε σε συνεργασία με έως και 6 παίχτες.

PS3

Το PlayStation Plus δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους και τους κατόχους του PS3. Ο πρώτος τίτλος είναι το Abyss Odyssey, ένα platform game δράσης που αναπτύχθηκε από την ACE Team. Έχοντας επιρροές από διάφορα παιχνίδια, απέσπασε θετικά σχολεία. Ο δεύτερος τίτλος είναι για τους φίλους των racing παιχνιδιών, το WRC 5 FIA World Rally Championship. Ο τίτλος είναι από την κοινή προσπάθεια της Bigen Interactive και της γαλλικής Kylotonn. Ο τίτλος μεταφέρει τους παίχτες στις πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ράλι.

PlayStation Plus

PlayStation Plus

PS Vita

Τέλος για την φορητή κονσόλα της Sony έχουμε δυο τίτλους, το Neon Chrome, ένας cyberpunk shooter τίτλος και το Spy Chameleon.

PlayStation Plus

PlayStation Plus