PlayStation Plus, μια ενδιαφέρουσα προσφορά για λίγο καιρό

Τους τελευταίους μήνες, το PlayStation Plus έχει κερδίσει πολλούς πόντους. Χάρις τα εξαιρετικά παιχνίδια που δίνει δωρεάν κάθε μήνα, βάζει φρένο στην μουρμούρα που υπήρχε εδώ και καιρό. Αν είστε από τους χρήστες του PlayStation Plus που θέλουν να έχουνε συνδρομή για 12 μήνες, τώρα έχετε έναν λόγο παραπάνω για να ανανεώσετε την συνδρομή σας. Αν δεν έχετε συνδρομή, μάλλον θα ήταν καλό να το σκεφτείτε με την προσφορά που θα υπάρχει μέχρι τις 29 Αυγούστου.

PlayStation Plus


PlayStation Plus

Η Sony έχει στα σχέδια της κάποιες αλλαγές πάνω στο κομμάτι του PlayStation Plus. Κινήσεις θετικές, αλλά και αρνητικές. Πάμε να δούμε τις θετικές. Η συνδρομή των 12 μηνών, με την Sony προσφέρει επιπλέον άλλους 3 μήνες. Η τιμή είναι στα €49,99 και για τους 15 μήνες. Μια προσφορά που συμφέρει τους μακροχρόνιους συνδρομητές, αλλά και αυτούς που σκέφτονται να γίνουν τώρα μέλη στο PlayStation Plus. Η προσφορά όπως είπαμε τρέχει μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Αυτά είναι τα θετικά που προσφέρει η Sony στους συνδρομητές του PlayStation Plus. Τα αρνητικά έχουν να κάνουν με μια άλλη ανακοίνωση που έκανε μέσα στον Αυγούστου η εταιρία. Ανακοίνωσε την αύξηση στις τιμές των συνδρομών για το PlayStation Plus από τις 31 Αυγούστου. Αναλυτικά η 12 μήνη θα κοστίζει €59,99 από €49,99. Η 3 μήνη από €19,99 θα πάει στα €24,99. Τέλος, ο 1 μήνας από €6,99 θα κοστίζει €7,99.

Η προσφορά της Sony για τους 15 μήνες δεν είναι μια κακή, με βάση πάντα τα νέα δεδομένα στις συνδρομές. Αν είστε μέλος στο PlayStation Plus για αυτό τον μήνα, και έχετε κατεβάσει το Dreadnought για το PS4, θυμηθείτε ότι βρίσκεται σε Beta. Έχετε την ευκαιρία να κατέβασε ένα πακέτο αξία €20 που προσφέρει το Revenswood Plus Pack.

Πηγή