Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το smartwatch της Google

Μπορεί το πρόσφατο Google I/O να είχε πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, μία όμως ξεχώρισε και τράβηξε αρκετά βλέμματα. Ο λόγος για το Pixel Watch, την πρώτη προσπάθεια της Google στο χώρο των smartwatch.

Μετά από μήνες φημολογίας, διαρροών και συζητήσεων, η Google μας σύστησε και επίσημα το Pixel Watch. Παρότι δεν είχαμε την πλήρη αποκάλυψη του νέου smartwatch της Google, μάθαμε κάποιες από τις δυνατότητές του. Το Pixel Watch θα φέρει Wear OS 3.1 και θα υποστηρίζει Google Wallet, μέσω NFC. Μάλιστα η Google σκοπεύει να προσθέσει στη συσκευή αρκετά και από τα χαρακτηριστικά των Fitbit. Φυσικά, το Pixel Watch θα παρακολουθεί την αθλητική δραστηριότητα του χρήστη αλλά και τη σωματική κατάστασή του (Οξυγόνο, Καρδιακοί Παλμοί κ.α.).

Όσον αφορά την εμφάνιση η Google έχει επιλέξει μία πολύ μινιμαλιστική σχεδίαση για το smartwatch της. Το σώμα του Pixel Watch είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει η γνωστή πλέον κορώνα με δυνατότητα περιστροφής. Όπως είναι λογικό το Pixel Watch θα υποστηριχθεί με πολλά διαφορετικά λουράκια.

Όπως μας ενημέρωσε η Google, το Pixel Watch θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο, μαζί με τη νέα σειρά smartphone Pixel 7. Μέχρι τότε θα μαθαίνουμε περισσότερες, επίσημες πλέον, πληροφορίες για αυτό.

I can only show you the door...