Έρχεται τον Αύγουστο το Google Pixel 5a με αρχική τιμή 450$!

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, όλα φαίνονται έτοιμα για την κυκλοφορία του Pixel 5a. Μπορεί η ίδια η Google να έχει δηλώσει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021, ωστόσο μία διαρροή αποκαλύπτει πως αυτό θα γίνει πιο σύντομα.

Google Pixel 5a

Σύμφωνα με την διαρροή, το Pixel 5a θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου στην τιμή των $450. Πρόκειται για μία αρκετά ανταγωνιστική τιμή αν αναλογιστεί κανείς την υποστήριξη που θα λάβει, αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη 6.4″, ενώ η κάμερα θα είναι ακριβώς ίδια με αυτή του Pixel 5. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε τον Snapdragon 765G, μαζί με 6GB μνήμης RAM. Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις σε σχέση με το 4a 5G, βρίσκεται στον τομέα της αυτονομίας, αφού η χωρητικότητα της μπαταρίας αγγίζει τα 4,650mAh! Φυσικά, σε σχέση με το Pixel 4a, υπάρχει και η σημαντική αύξηση μεγέθους, αλλά και η συνδεσιμότητα με δίκτυα 5G.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Google θα κυκλοφορήσει την συσκευή μόνο σε δύο αγορές, την Αμερικανική και την Ιαπωνική. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις 8 χώρες διάθεσης των Pixel 6 και 6 Pro. Ίσως η Google «φοβάτε» να έρθει αντιμέτωπη με τις προτάσεις μεσαίας κατηγορίας που είναι ήδη διαθέσιμες στην Ευρώπη, όπως το Poco F3.

Πηγή