Pixel 4a 5G και Pixel 5: Διαρροή της ημερομηνίας κυκλοφορίας και τιμών για Ευρώπη

Αρκετά νωρίτερα από όσο περιμέναμε θα έρθουν οι επόμενες Pixel συσκευές όπως αποκαλύπτει η τελευταία διαρροή. Μία φωτογραφία από την βάση δεδομένων της Vodafone Γερμανίας αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας των Pixel 5 και Pixel 4a 5G. Πιο συγκεκριμένα οι δύο συσκευές θα αποκαλυφθούν και θα γίνουν διαθέσιμες στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα, μέσω μίας άλλης διαρροής που προέρχεται και αυτή από την Γερμανία έγιναν γνωστές οι τιμές των συσκευών στην Ευρώπη. Η ναυαρχίδα της εταιρίας, το Pixel 5 θα κοστίζει €630 στην Γερμανία, €100 λιγότερα σε σχέση με την αρχική τιμή του Pixel 4. Η συγκεκριμένη μείωση είναι αναμενόμενη, αφού πλέον η συσκευή δεν έχει επεξεργαστή της σειράς 8, όπως είναι ο Snapdragon 865, αλλά τον midrange 765G. Παρόλα αυτά η τιμή παραμένει υψηλή, καθώς το ίδιο SoC έχουν συσκευές που κοστίζουν τα μισά χρήματα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και για το Pixel 4a 5G το οποίο αναμένεται να κοστίζει €487 στην Γερμανική αγορά. Η συσκευή διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη κοντά στις 6.2 ίντσες, ενώ φήμες θέλουν να διαθέτει ultrawide κάμερα, αντίστοιχη με αυτή του Pixel 5. Το μόνο που λείπει από την συσκευή είναι η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, κάτι τραγικό για συσκευή που κοστίζει €500 το 2020.

OnePlus Nord Android