Pillars of Eternity II: Deadfire, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και το αποδεικνύει

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι εταιρίες και δημιουργοί έχουν μια δική τους χρονομηχανή. Μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, αναβιώνοντας έργα και ημέρες μίας oldschool RPG εποχής. Αναμφισβήτητα άφησε το στίγμα της σε μια ολόκληρη γενιά και έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία και εξέλιξη όπως την ξέρουμε. Η Obsidian κατάφερε και έμαθε μέσα από τα λάθη της. Κατάφερε να φέρει το παρελθόν στο παρόν, ξυπνώντας μνήμες από το Baldur’s Gate, μέσα από το Pillars Of Eternity. Μια κίνηση πού την δικαίωσε πλήρως. Η Obsidisn ετοιμάζει την συνέχεια με ένα sequel, καθώς ανακοίνωσε το Pillars of Eternity II: Deadfire.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και το αποδεικνύει

25 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Πριν λίγο καιρό, η Obsidian με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε τη συνέχεια του Pillars of Eternity. Ζήτησε, όπως και στο παρελθόν, την βοήθειά του κόσμου για την χρηματοδότηση. Μέσα σε λίγο διάστημα το πόσο για το Pillars of Eternity II: Deadfire ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Είχε απομείνει λίγος χρόνος μέχρι το κλείσιμο της χρηματοδότησης.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των $4,407,598. Πετυχαίνοντας 400% φορές επάνω από τον αρχικό στόχο που είχαν βάλει σαν βάση. Απλά απίστευτο! Αν η χρηματοδότηση έφτανε τα $4,750,000, η ομάδα είχε σκοπό να προσθέσει και επιπλέον υλικό όπως θαλάσσια τέρατα και το επάγγελμα της αλιείας. Αλλά λογικά είναι κάτι που ίσως δούμε σε κάποιο DLC.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Η Obsidian έχει καταφέρει με επιτυχία να κρατήσει μυστικά κάποια πράγματα για το Pillars of Eternity II: Deadfire. Δίνει μόνο μέσω Twitter κάποιες πληροφορίες. Ενώ φήμες το τελευταίο καιρό την έφεραν να έχει ανάμειξη με το Fallout: New Orleans. Μια φήμη που ξεφούσκωσε γρήγορα. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire, επιτυχημένη χρηματοδότηση μέσα σε λίγες ώρες 

1 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Πριν λίγες μέρες, η Obsidian χαροποίησε τους φίλους των RPG με την ανακοίνωση της συνέχειας του επιτυχημένου Pillars of Eternity. Απλώς αυτή τη φορά, η χρηματοδότηση έγινε μέσω της πλατφόρμας Crowfunding. Ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του και έσπασε τα κοντέρ.

Στήριξε την προσπάθεια και μέσα σε μια μέρα συγκεντρώθηκε το πόσο των $1.6 εκατομμυρίων. Να πούμε πως οι προγραμματιστές είχαν θέσει ως αρχικό στόχο το ποσό των $1.1 εκατομμυρίων. Οι δημιουργοί μίλησαν για επιπλέον υλικό αν το ποσό ξεπερνούσε τα $2 εκατομμύρια.

Pillars of Eternity II: Deadfire
Pillars of Eternity II: Deadfire

Με την προσθήκη υλικού, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο για το δεύτερο μέρος. Ένας μήνας έχει μείνει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη φόρα που έχει πάρει, οι αρχικοί στόχοι θα ξεπεραστούν. Το πρώτο Pillars κυκλοφόρησε το 2015 για πλατφόρμες και PC. Ο σχεδιασμός του gameplay είχε κάτι από τα παλιά. Θύμισε εποχές Baldur’s Gate.

Εκτός απροόπτου, ο τίτλος έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2018. Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να συνδράμει. Με το κάθε ποσό που θα προσφέρετε, θα έχετε και την ανάλογη επιβράβευση.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire, η Obsidian μας καλωσορίζει σε μια νέα περιπέτεια

28 Ιανουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

H χρηματοδότηση του πρώτου τίτλου είχε γίνει μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter, ενώ η νέα έγινε μέσω της πλατφόρμας Fig. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπει στους ανθρώπους που θα επενδύσουν τα χρήματα τους, να μοιραστούν τα κέρδη. Ο στόχος που έχει βάλει η εταιρία για την υλοποίηση ήταν το ποσό των 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο αν το ποσό είναι μεγαλύτερο της τάξεως των $2.250.000, θα δώσει την ευκαιρία να δουλέψει και να προσφέρει ένα ακόμα πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Το Pillars Of Eternity II: Deadfire μας μεταφέρει στην νησιωτική ήπειρο που ονομάζεται Deadfire. Αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός παρατηρητή, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Ο θεός του φωτός και της αναγέννησης των Ethoas που θεωρούνταν νεκρός, κατοικεί τώρα στην πέτρα του Τιτάνα.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Όπως και στον πρώτο τίτλο, οι επιλογές θα είναι ίδιες όσον αφορά τον κόσμο του παιχνιδιού. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι οι κάτοικοι θα είναι πιο αντιδραστικοί στις αποφάσεις τους. Οι NPCs που θα συναντάμε μέσα στο παιχνίδι θα προσφέρουν διαφορετικά πράγματα προς αναζήτηση.

Στη νέα ιστορία, οι παίχτες θα μπορούν να περιπλανηθούν στον κόσμο του παιχνιδιού τόσο στην γη άλλα και μέσα από την θάλασσα. Στην περιπλάνηση τους, οι παίχτες θα μπορούν να έρχονται σε επαφή με νέους πολιτισμούς.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Το Pillars Of Eternity II: Deadfire έρχεται με την προσθήκη νέων συντρόφων που θα έχετε στο πλάι σας. Επίσης θα υπάρχουν νέα όπλα άλλα και spells που θα σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια της μάχης. Ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου τίτλου και πιστά το στυλ και της σειράς Baldur’s Gate.

Επιπλέον θα προστεθούν έξυπνες ιδέες και πράγματα όσον αφορά το gameplay. Ο τίτλος έρχεται με σκοπό να ξεχωρίσει, όπως μας ενημερώνουν μέσα και από το πρώτο trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή την ανακοίνωση του Pillars of Eternity II: Deadfire. Δεν είναι ακόμα γνωστό για το πότε ο τίτλος θα κυκλοφορήσει. Μια πρώτη ματιά μπορείτε να πάρετε από το trailer που ακολοθεί.

Pillars of Eternity II: Deadfire
Pillars of Eternity II: Deadfire

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031