Perception, όχι μόνο νέο trailer αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας

Με κυνηγάει αυτό το είδος, δεν εξηγείται αλλιώς. Γιατί ναι, αγαπητοί Techavaluers, δεν το επιδιώκω αλλά θα σας παρουσιάσω ακόμα ένα horror παιχνίδι. Κάπως καθυστερημένα βέβαια, αλλά όπως έχω πει και παλαιότερα κάποια παιχνίδια, ε, θα μου ξεφύγουν. Συμβαίνουν και αυτά. Ας προχωρήσουμε στο παιχνίδι μας. Αυτή τη φορά, ο τίτλος μας έρχεται από ανθρώπους που είχαν δουλέψει στο παρελθόν πάνω σε δυο θρυλικά παιχνίδια. Ο νέος horror τίτλος είναι το Perception και πάμε γρήγορα να δούμε τι είναι.

Perception

Perception, όχι μόνο νέο trailer αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας

3 Μαΐου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να μάθουμε νέα για το Perception. Να σας θυμίσω, πως ο τίτλος αποτελεί δημιούργημα του studio, The Deep End Games. Τα μέλη της είχαν εργαστεί σε τίτλους όπως, Bioshock και Dead Space. Εκτός από νέο trailer, μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Μαΐου για PS4, Xbox One και PC.

Χονδρικά, ο τίτλος μας βάζει στα βήματα της πρωταγωνίστριας του παιχνιδιού Cassie Thornton. H Cassie αν και τυφλή, λαμβάνει ηχητικά κύματα που της επιτρέπουν κατά κάποιο τρόπο να βλέπει. Μια έπαυλη του 18ου αιώνα και ένα σκοτεινό μυστικό, αποτελούν τα αντικείμενα της έρευνας της. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό κείμενο πιο κάτω.

Perception

Perception, ένας ατμοσφαιρικός τίτλος έρχεται για PS4 και PC

28 Ιανουαρίου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Καταρχήν να σας πω πως πίσω από το τίτλο βρίσκεται η The Deep End Games. Γιατί πρέπει να μας αφορά; Τα μέλη που απαρτίζουν την εταιρία, προέρχονται από τις Irrational και Visceral. Αν εξακολουθούν να μη σας λένε κάτι τα ονόματα, τότε θα πω Bioshock και Dead Space. Οι ιθύνοντες πίσω από τα δύο θρυλικά παιχνίδια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, είναι το Perception.

Ο τίτλος έχει σκοπό να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Στο κεντρικό ρόλο βρίσκεται η Cassie Thornton. Μόνο που η Cassie ξεχωρίζει από τους κλασικούς πρωταγωνιστές. Είναι μια τυφλή γυναίκα, που βρίσκεται σε μια έπαυλη του 18ου αιώνα στην Μασαχουσέτη. Μη σας παραξενεύει αυτή της η ιδιαιτερότητα. Με σύμμαχο της ένα μπαστούνι και ένα smartphone, η Cassie θα λαμβάνει ηχητικά κύματα τα οποία θα της επιτρέπουν να βλέπει την τοποθεσία.

Perception

Η συγκεκριμένη έπαυλη στοιχειώνει τα όνειρα της Cassie. Αποφασίζει να ξεκινήσει μια έρευνα για να βρει την εν λόγω έπαυλη και το λόγο που τα όνειρα της βασανίζονται με την παρουσία αυτής. Σύντομα ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό που κρύβεται πίσω από τους τοίχους της οικίας. Μαθαίνει πως όσοι έζησαν σε αυτό το σπίτι έγιναν στόχος μιας περίεργης οντότητας.

Προσοχή! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπαθήστε να μη κάνετε πολλή φασαρία. Ο πολύς θόρυβος θα καλέσει αυτή οντότητα. Η οντότητα αυτή ζει στην έπαυλη, ονομάζεται Presence και την στοιχειώνει. Το Perception είναι ένα first-person narrative horror adventure παιχνίδι. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά θα το δούμε για PC και PS4.

Η εταιρία που θα αναλάβει την έκδοση του για το PS4 είναι η Feardemic. Είναι μια νέα εκδότρια εταιρία και στόχος της είναι να προσφέρει στο κοινό ξεχωριστά παιχνίδια. Περισσότερα θα βρείτε σε αυτό το post στο Playstation Blog, καθώς και στο Steam.