Επιτέλους, η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει το Google Pay

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους χρήστες του Google Pay, αφού ακόμη μία συστημική ελληνική τράπεζα το υποστηρίζει. Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν πλέον να περάσουν στο Google Pay και να πραγματοποιηθούν ανέπαφες πληρωμές μέσω αυτών.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, Visa ή Mastercard μπορούν να αποθηκευτούν στο ψηφιακό πορτοφόλι της Google. Έπειτα ο χρήστης μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει συναλλαγές με αυτές, μέσω του Android smartphone ή του smartwatch τους (απαιτείται WearOS 2 ή νεότερο). Εκτός από πληρωμή σε POS, φυσικά το Google Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε online καταστήματα, ως τρόπος πληρωμής.

Μετά τις Eurobank και Alpha Bank, η Τράπεζα Πειραιώς έγινε μία ακόμη συστημική τράπεζα που υποστηρίζει την υπηρεσία πληρωμών της Google. Οι Ελληνικές τράπεζες, έστω και καθυστερημένα, κατάλαβαν πως η ανάπτυξη και συντήρηση της δικής τους εφαρμογής για ανέπαφες συναλλαγές δεν έχει κανένα νόημα τόσο λογιστικά, όσο και πρακτικά για τους χρήστες τους. Σύντομα αυτές θα αρχίσουν να αποτελούν παρελθόν. Μένει φυσικά η Εθνική Τράπεζα, οι κάρτες της οποίας δεν υποστηρίζονται ακόμη στο Google Pay. Ας ελπίσουμε πως το 2022 θα κλείσει οριστικά και αυτό το ζήτημα.

I can only show you the door...

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031