Path of Exile, νέο expansion στις αρχες του 2016

Για όσους δεν γνωρίζουν το Path of Exile είναι ένα free-to-play MMORPG σε ένα dark fantasy σύμπαν στα πρότυπα του Diablo. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους φανς του είδους.

path of exile gaming

Path Of Exile

Το νέο expansion του path of exile θα έχει τίτλο Ascendancy, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 και θα περιέχει αρκετές νέες προσθήκες, όπως θα δείτε και στη συνέχεια. Θα υπάρχουν έξι νέα είδη παγίδων που θα έχουν σκοπό να κάνουν τη ζωή των παικτών ζόρικη, όπως για παράδειγμα πάτωμα με μεγάλα καρφιά να μετατρέπεται σε λάβα, περιστρεφόμενες λεπίδες κ.α.

Επίσης, θα βρείτε τον τεράστιο λαβύρινθο που έχτισε ο αυτοκράτορας Izaro, ο οποίος θα βρίσκεται μέσα σε αυτόν, και κάθε μάχη είναι διαφορετική ανάλογα με το τρόπο που παίζετε στο path of exile. Ακόμα, θα περιέχονται 19 Ascendancy classes με νέα skill trees, μαγικά που θα μπορούν να εφαρμοστούν σε αντικείμενα κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται ένας λαβύρινθος, νέες δεξιότητες, ικανότητες και αντικείμενα για όλους και, τέλος, νέοι εχθροί.

Πηγή