Μία πρώτη γεύση από το OxygenOS 11 της OnePlus

Η αποκάλυψη της επόμενης μεγάλης έκδοσης του λογισμικού της OnePlus είναι πολύ κοντά. Πρόκειται για το HydrogenOS 11, το οποίο στην πράξη είναι το OxygenOS 11, αλλά χωρίς τα Google Play Services, για την αγορά της Κίνας. Πριν λίγες ώρες δόθηκε στην δημοσιότητα ένα σύντομο βίντεο που δείχνει το HydrogenOS/OxygenOS 11 στην πράξη. Σε αυτό φαίνονται αρκετές από τις νέες λειτουργίες του λογισμικού.

Το OxygenOS φέρνει στις συσκευές της εταιρίας όπως το OnePlus 8 ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν εδώ και καιρό οι fans, την Always-on οθόνη (AOD). Πρόκειται για το γνωστό χαρακτηριστικό που συναντάμε εδώ και χρόνια σε συσκευές άλλων κατασκευαστών και πλέον θα γίνει διαθέσιμο και για τις συσκευές της OnePlus. Εκτός αυτού, το OxygenOS 11 φέρνει ένα νέο ράφι εφαρμογών, μία νέα οθόνη κλήσεων και φυσικά νέα live wallpapers. Παράλληλα από ότι φαίνεται, η εφαρμογή του καιρού θα λάβει και αυτή μία σημαντική ενημέρωση, με νέα animations τα οποία θα εναλλάσσονται, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Η επίσημη παρουσίαση του HydrogenOS 11 θα γίνει σύντομα, ενώ λίγες εβδομάδες ή μήνες αργότερα, οι νέες δυνατότητες θα έρθουν και στο OxygenOS 11. Η διάθεσή του μάλλον θα γίνει ταυτόχρονα με την νέα σειρά συσκευών OnePlus 8T. Τέλος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες το OxygenOS 11 θα λάβουν όλες οι συσκευές της εταιρίας από το OnePlus 6/6T και έπειτα.

OnePlus Nord Android