Ανακοινώθηκε επίσημα το Oppo Reno Ace με φορτιστή SuperVOOC 2.0 και οθόνη 90Hz

Η σειρά Reno της Oppo φαίνεται πως πάει πολύ καλά γιατί η κινέζικη εταιρία συνεχίζει να παρουσιάζει νέα μοντέλα για αυτή. Τελευταία προσθήκη το Oppo Reno Ace το οποίο φέρνει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και ταχύτατη φόρτιση.

OPPO Reno Ace 01

Ξεκινάμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία η Oppo δεν έκανε καμία έκπτωση – ίσως λίγο στην οθόνη, καθώς αυτή είναι ανάλυσης 1080p αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι μειονέκτημα. Πόσο μάλλον όταν αυτή έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η οθόνη έχει αναλογία πλευρών 20:9 και από κάτω της υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπροστινή πλευρά είναι σχεδόν όλη οθόνη εκτός από ένα μικρό waterdrop notch που στεγάζει την selfie κάμερα των 16MP.

Μπροστά η κάμερα μπορεί να είναι μόνο μία, αλλά η πίσω πλευρά έχει τέσσερεις! Οι τρεις από αυτές είναι οι “κλασικές” wide, ultrawide, και telephoto. Ο κύριος αισθητήρας είναι ανάλυσης 48MP, o τηλεφακός είναι ανάλυσης 13MP και προσφέρει μέχρι και 5X hybrid zoom ενώ, ο ultrawide αισθητήρας τραβά φωτογραφίες στα 8MP. Ο τελευταίος αισθητήρας είναι ένας μονόχρωμος με ανάλυση 2MP ο οποίος δεν είμαστε σίγουροι ακόμα σε τι εξυπηρετεί.

OPPO Reno Ace camera

Τα ενδιαφέροντα συνεχίζονται και στο εσωτερικό της συσκευής. Το Oppo Reno Ace εξοπλίζεται με Snapdragon 855+, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Θα υπάρχουν ακόμα δύο εκδόσεις, η μία με 256GB RAM και η κορυφαία, η οποία θα έχει 12GB RAM και 256GB χωρητικότητα. Τα καλά νέα είναι πως παρότι το Oppo Reno Ace είναι μία ναυαρχίδα, δεν λείπει η θύρα ακουστικών.

Oppo Reno Ace – Η ταχύτερη φόρτιση σε smartphone

Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό όλων όμως είναι η μπαταρία. Για την ακρίβεια η φόρτισή της. Εντός του Oppo κινητού υπάρχει μία μεγάλη μπαταρία 4.000mAh η οποία φορτίζει με την τεχνολογία SuperVOOC 2.0. Αυτή είναι η γρηγορότερη τεχνολογία φόρτισης αυτή τη στιγμή στην αγορά και χρησιμοποιεί φορτιστή 65W. Το κινητό φορτίζει πλήρως σε μόλις 30 λεπτά. Αν πάλι βιάζεσαι, με φόρτιση μόλις 5 λεπτών μπορείς να εξασφαλίσεις 2 ώρες χρήσης του smartphone.

OPPO Reno Ace SuperVOOC 2

Το Oppo Reno Ace θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μωβ και πράσινο. Μάλιστα, η συσκευή έρχεται με προεγκατεστημένη την έκδοση Android 10 η οποία έχει από πάνω το ColorOS 6.1. Θα υπάρχει ακόμα μία έκδοση η οποία λέγεται Gundam Edition και έχει ειδικό χρωματικό σχεδιασμό. Είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο κινητό της Oppo διαθέσιμο για αγορά από Κίνα σύντομα.

Sony