3 χρόνια εγγύηση για τα νέα smartphones OPPO Reno10 Pro 5G και OPPO Reno10 5G

Πρόσφατα, η OPPO ανακοίνωσε την κυκλοφορία των τελευταίων smartphones της σειράς Reno – τα OPPO Reno10 Pro 5G και OPPO Reno10 5G. Τόσο το Reno10 Pro 5G όσο και το Reno10 5G είναι εξοπλισμένα με το σύστημα κάμερας πορτραίτου Ultra-Clear, το οποίο διαθέτει μια διάταξη τριπλής κάμερας, συμπεριλαμβανομένης μιας πρώτης στο είδος της κάμερας τηλεφακού πορτραίτου 32MP που ενισχύεται από τον αισθητήρα Sony IMX709 RGBW.

Συνδυάζοντας οπτική εστίαση 2Χ της κάμερας τηλεφωτογραφίας πορτραίτου με την αναβαθμισμένη λειτουργία πορτραίτου, οι Reno10 Pro 5G και Reno10 5G έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες να αποτυπώνουν φυσικά και εξαιρετικά καθαρά πορτραίτα σε κάθε περίσταση, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της σειράς Reno ως ο ειδικός στα πορτραίτα.

Ελλάδα Oppo Reno 10 Pro

Λεπτή σχεδίαση και άνετο κράτημα

Το Reno10 Pro 5G έχει πάχος 7,89 χιλιοστά στο παχύτερο σημείο της, ενώ η Reno10 5G έχει πάχος 7,99 χιλιοστά. Λόγω μικρών παραλλαγών στα εξαρτήματα της συσκευής και στις μεθόδους μέτρησης, το πάχος της συσκευής ενδέχεται να διαφέρει κατά ±0,2 χιλιοστά και το βάρος της συσκευής ενδέχεται να διαφέρει κατά ±3 γραμμάρια σε σχέση με τις προδιαγραφές.

Διαθέτοντας μια νέα τρισδιάστατη καμπυλωτή σχεδίαση με λεπτό σώμα και άνετο κράτημα, τόσο το Reno10 Pro 5G όσο και το Reno10 5G προσφέρουν οπτικά λεπτότερη εμφάνιση και άνετο κράτημα. Διατίθενται σε νέα, εντυπωσιακά χρώματα που συνδυάζουν κορυφαίο σχεδιασμό με καινοτόμο αισθητική παρόμοια με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του μοντέλου. Το Reno10 Pro 5G διατίθεται σε γυαλιστερό μοβ και ασημί γκρι, ενώ το Reno10 5G διατίθεται σε μπλε του πάγου και ασημί γκρι.

Το πίσω κάλυμμα και των δύο συσκευών παρουσιάζει έναν σχεδιασμό διπλού τόνου που προκύπτει από συνδυασμό γυαλιού και μεταλλικών υλικών. Η κύρια κάμερα είναι τοποθετημένη στο επάνω μισό, ενώ η κάμερα τηλεφακού πορτραίτου και η υπερ-ευρυγώνια κάμερα (112°) βρίσκονται στο κάτω μισό. Η κύρια κάμερα ξεχωρίζει με την εξαιρετική υφή του υλικού της και τα διακοσμητικά στοιχεία που χαράσσονται με λέιζερ και παίζουν με το φως και τη σκιά με τρόπο που είναι εξίσου εντυπωσιακός με τις απεριόριστες δυνατότητές της.

reno 10 στην Ελλάδα επίσημα

Βελτιωμένες επιδόσεις και εμπειρία

Η σειρά Reno10 της OPPO εισάγει προηγμένη τεχνολογία φόρτισης για βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας. Το Reno10 Pro 5G διαθέτει ταχεία φόρτιση SUPERVOOC 80W, φτάνοντας σε φόρτιση 100% σε περίπου 28 λεπτά4, χάρη στο νέο τσιπ διαχείρισης ισχύος SUPERVOOC S που μειώνει το αποτύπωμα των εξαρτημάτων ταχείας φόρτισης και εξασφαλίζει υψηλότερη απόδοση εκφόρτισης της μπαταρίας, φτάνοντας έως και 99,5%. Με το SUPERVOOC S, η μπαταρία 4.600mAh της συσκευής παρέχει 1,5 ημέρα χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Το Reno10 5G διαθέτει γρήγορη φόρτιση SUPERVOOC 67W, φορτίζοντας πλήρως τη μεγάλη μπαταρία 5.000mAh σε περίπου 47 λεπτά5. Επιπλέον, το OPPO Battery Health Engine επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και των δύο συσκευών σε έως και 1.600 κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης6.

Επιπλέον, τόσο το Reno10 Pro 5G όσο και το Reno10 5G χρησιμοποιούν ισχυρούς επεξεργαστές, Snapdragon 778G 5G και MediaTek Dimensity 7050 αντίστοιχα, προσφέροντας γρήγορες υπολογιστικές επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα ψύξης Ultra-Conductive Cooling System εξασφαλίζει ομαλή απόδοση ακόμη και κατά τη διάρκεια εντατικών εργασιών.

Η Dynamic Computing Engine βελτιστοποιεί τη διαχείριση της μνήμης, επιταχύνοντας τους χρόνους εκκίνησης των εφαρμογών, ενώ η τεχνολογία RAM Expansion επιτρέπει τη μετατροπή αχρησιμοποίητου χώρου ROM σε έως και 12 GB RAM7, εξασφαλίζοντας ομαλή πολυδιεργασία. Αυτές οι βελτιστοποιήσεις εγγυώνται υψηλές επιδόσεις για έως και τέσσερα χρόνια, με το Reno10 Pro 5G να λαμβάνει πιστοποίηση ποιότητας Α-βαθμού για 48 μήνες από την TÜV SÜD.


Διαθεσιμότητα στην αγορά

Τα OPPO Reno10 5G και OPPO Reno10 Pro 5G θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στις τιμές των €499 και €699, αντίστοιχα, από την Παρασκευή 21 Ιουλίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της OPPO. Με κάθε αγορά, οι πελάτες θα λαμβάνουν ως δώρο τα ακουστικά OPPO Enco Air3, μαζί με 3 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία. Η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023.

Asus ZenFone 8 Android