Μετά την OnePlus και η OPPO συνεργάζεται με την Hasselblad

Μία σχέση που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, μεταξύ των OnePlus και Hassleblad επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Η αδελφική OPPO, ανακοίνωσε και εκείνη την έναρξη της συνεργασίας με το γνωστό brand με στόχο τις καλύτερες φωτογραφικές επιδόσεις.

Όπως έχουμε δει στην περίπτωση της OnePlus, η Hassleblad βοηθάει προσφέροντας κάποια φίλτρα, ειδικές χρωματικές παλέτες, αλλά και βελτιώσεις στην εφαρμογή της κάμερας των συσκευών. Ωστόσο, υπάρχει η περίπτωση η συνεργασία να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, με την Hasselblad να προσφέρει περισσότερη από τη τεχνογνωσία της στις επερχόμενες συσκευές της OPPO.

Από αυτές, φυσικά ξεχωρίζει η σειρά Find X5 η οποία θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα διαρροές το X5 θα διαθέτει μία NPU με όνομα MariSilicon X, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των φωτογραφιών. Όσον αφορά τους αισθητήρες, αναμένεται να υπάρχουν 2x Sony IMX766 αισθητήρες στα 50MP, που θα λειτουργούν ως κύρια και ultrawide κάμερα. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει ένας τηλεφακός 13MP με 5x οπτικό ζουμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Find X5 αλλά και τη φύση της συνεργασίας της OPPO με την Hasselblad αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

I can only show you the door...