Το Oppo Find X6 Pro στέφθηκε ως το κορυφαίο smartphone για φωτογραφίες

Το Oppo Find X6 Pro στέφθηκε το κορυφαίο smartphone στις δοκιμασίες του DXOMARK. Αυτό οφείλεται στις εντυπωσιακές συνολικές επιδόσεις του και στις σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το τηλέφωνο αποτελεί ιδανική επιλογή για φωτογράφους που θέλουν να αποτυπώνουν εντυπωσιακά τοπία και πορτρέτα με πολλές φυσικές λεπτομέρειες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το Oppo Find X6 Pro διαθέτει μεγάλους αισθητήρες σε όλες τις μονάδες της κάμερας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα υφής και θορύβου στις φωτογραφίες, το ζουμ, το bokeh και το βίντεο. Διατηρεί επίσης εντυπωσιακά καλά τις λεπτές λεπτομέρειες, διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα θορύβου πολύ χαμηλά. Αυτό το καθιστά το καλύτερο smartphone μέχρι σήμερα όσον αφορά την αντιστάθμιση υφής/θορύβου. Επιπλέον, το τηλέφωνο πέτυχε την κορυφαία βαθμολογία για την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Oppo Find X6 Pro

Επιπρόσθετα το Oppo Find X6 Pro διαθέτει μικρή εστιακή απόσταση στη μονάδα της τηλεκάμερας. Αυτοί οι μεγάλοι αισθητήρες είναι ικανοί να συλλέγουν πολλά φωτόνια και επομένως πολλές πληροφορίες εικόνας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ωραίες εικόνες bokeh με εξαιρετική ευκρίνεια και ακριβή τμηματοποίηση bokeh.

Για να αμφισβητηθούν οι επιδόσεις του Oppo Find X6 Pro στην αντιστάθμιση υφής/θορύβου και στο χαμηλό φωτισμό, χρησιμοποιήθηκαν τα Vivo X90 Pro+ και Xiaomi 13 Pro. Εν τω μεταξύ, το Honor Magic5 Pro χρησιμοποιήθηκε για την αξιολόγηση της ποιότητας του ζουμ και το Apple iPhone 14 Pro για τη σύγκριση της τεχνολογίας βίντεο.

Συμπερασματικά, το Oppo Find X6 Pro είναι το κορυφαίο smartphone στην κατάταξη της κάμερας DXOMARK λόγω της εξαιρετικής συνολικής απόδοσης και των σημαντικών βελτιώσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι μεγάλοι αισθητήρες εικόνας σε όλες τις μονάδες κάμερας του επιτρέπουν να αποτυπώνει εκπληκτικά τοπία και πορτρέτα με πολλές φυσικές λεπτομέρειες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα υφής και θορύβου, τη διατήρηση λεπτών λεπτομερειών και την κορυφαία βαθμολογία για τις επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Oppo Find X6 Pro είναι η ιδανική επιλογή για τους φωτογράφους.

Huawei Mate 40