Oppo A53: Επίσημο ένα ακόμα midranger από την Oppo

Ένα νέο mid-range smartphone πρόσθεσε στην γκάμα της η Oppo, που σήμερα ανακοίνωσε το Oppo A53. Τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά ικανοποιητικά και αν συνοδευθούν από μία καλή τιμή τότε η συσκευή μπορεί να αποτελέσει μία καλή πρόταση αγοράς.

Oppo A53 – Specs

Oppo A53 Οfficial 1

Το Oppo A53 εξοπλίζεται με μία μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση Full HD 1920 x 1080. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 616 ο οποίος διαθέτει οκτώ πυρήνες, όλους χρονισμένους στο 1,5GHz. Η GPU που έρχεται με τον Snapdragon 616 είναι η Adreno 405, ενώ ακόμα στην συσκευή βρίσκουμε 2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω καρτών microSD έως και 128GB.

Oppo A53 Οfficial 2

Οι κάμερες που θα βρούμε στο A53 είναι ανάλυσης 13 και 5MP, με τον μεγαλύτερης ανάλυσης αισθητήρα να βρίσκεται φυσικά στο πίσω μέρος. Αρκετά μεγάλη θα είναι η μπαταρία του Oppo A53 που θα έχει χωρητικότητα 3075mAh, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η τεχνολογία VOOC rapid charging, που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης του επεξεργαστή και φορτίζει πολύ γρήγορα την συσκευή μέσω ενός φορτιστή 5V/2A που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Oppo A53 Official Camera

Η έκδοση λογισμικού με την οποία θα κυκλοφορήσει το Oppo A53 δεν θα είναι δυστυχώς η Marshmallow, αλλά η Android Lollipop 5.1 που θα συνδυάζεται με το Color OS 2.1. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να δούμε αλλά δυστυχώς απουσιάζει είναι η θύρα φόρτισης USB Type-C η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει. Τουλάχιστον, το Oppo A53 είναι Dual SIM αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιείται 2 SIM τότε ξεχνάτε την θύρα επέκτασης microSD. Εκεί που το Oppo A53 ξεχωρίζει πάντως είναι στην premium κατασκευή, αφού τα υλικά κατασκευής του περιλαμβάνουν κράμα από μαγνήσιο!

Το μόνο που μένει να μάθουμε για την νέα συσκευή της Oppo είναι η τιμή της, καθώς αυτό είναι το μόνο πράγμα που η εταιρία δεν ανακοίνωσε κατά την παρουσίαση του νέου της smartphone.

πηγή | από

Sony