Μια εφαρμογή για να οργανώσεις ό,τι μπορείς να φανταστείς

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να οργανώσεις σχεδόν τα πάντα, με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Η απήχηση της εφαρμογής είναι τεράστια, έχει περίπου 10 εκατομμύρια downloads και πάνω 60 χιλιάδες αξιολογήσεις, με συνολικό σκορ μέχρι στιγμής τα 4.5 αστέρια. Αρχικά, έμαθα για την εφαρμογή αυτή από τον συντάκτη Άλκη, που τη χρησιμοποιεί μαζί με την ομάδα του, για να οργανώσουν καλύτερα τα άρθρα που γράφουν. Αλλά δεν περιορίζεται μόνο εκεί η εφαρμογή.

πρόγραμμα εφαρμογή για οργάνωση

Χιλιάδες εταιρείες (και μη) χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς οργάνωσης. Όλες οι βασικές δυνατότητες της εφαρμογής προσφέρονται δωρεάν και έχει μόνο μερικά επί πληρωμή features, τα οποία δεν είναι απαραίτητα για την χρήση της. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργη στον τρόπο λειτουργίας, αλλά ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι κάνει.

πρόγραμμα οργάνωσης

Καταρχάς, μπορείς να συνδεθείς με Google Account ώστε να μη χάσεις τίποτα, αν αλλάξεις κινητό. Υπάρχει και web interface, εκτός από την εφαρμογή, και αυτό το κάνει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία. Όταν μπεις για πρώτη φορά στην εφαρμογή, θα δεις έναν κενό πίνακα (board). Εκεί μπορείς να δημιουργήσεις μικρούς υποπίνακες και μέσα σε αυτούς να προσθέτεις ό,τι θες.

Για παράδειγμα, μπορείς να δημιουργήσεις έναν πίνακα που θα ονομάζεται “στόχοι ζωής” και από κάτω να προσθέσεις τους στόχους σου. Σε καθέναν από τους στόχους σου θα μπορείς να προσθέσεις όσες λεπτομέρειες θέλεις όπως link, εικόνες και πολλά άλλα. Στον πίνακα που θα δημιουργήσεις, μπορείς να προσθέσεις και άλλα άτομα, ώστε να βλέπουν ή και να βοηθούν στην οργάνωσή του.

εφαρμογή οργάνωσης

Οι χρήστες που είναι μέλη ενός πίνακα μπορούν να κάνουν subscribe σε υποπίνακες ώστε, εάν κάποιος χρήστης προσθέσει κάτι, να τους έρθει ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής ή σε email. Για παράδειγμα, εμείς στην ομάδα του TechValue.gr έχουμε ένα πίνακα με “προτεινόμενα άρθρα” και εκεί μπαίνουν διάφορα άρθρα, τα οποία οι συντάκτες μπορούν να γράψουν. Αν κάποιος συντάκτης ενδιαφέρεται για κάποιο άρθρο, με ένα drag & drop μπορεί να το μεταφέρει στον υποπίνακα “υπό κατασκευή”, ώστε να γνωρίζουν οι άλλοι συντάκτες ότι ο τάδε γράφει αυτό.

Οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, οι χρήστες μπορούν μέχρι και να σχολιάζουν στις καρτέλες. Η εφαρμογή είναι αρκετά εξελιγμένη και έχουν προστεθεί πάρα πολλές δυνατότητες που μπορούν να σε βοηθήσουν να οργανώσεις οτιδήποτε: ταξίδια, συνταγές, συνεργασίες, επαγγελματικές συνεργασίες και πολλά άλλα.

Βρες την εφαρμογή εδώ.

Asus ZenFone 8 Android