OnePlus: Το “Oppofication” συνεχίζεται, τέλος το Warp Charge

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της εμφάνισης του OnePlus 10 Pro, έχουμε νέες πληροφορίες για αυτό. Η OnePlus ετοίμασε το micro site της συσκευής και ήδη σε αυτό υπάρχουν τα χαρακτηριστικά της.

OnePlus 10 Pro Hasselblad

Ανάμεσα σε αυτά είναι η επιβεβαίωση για 120Hz Fluid AMOLED οθόνη, αλλά και οι αισθητήρες της κάμερας (48MP+50MP+8MP+32MP selfie). Ταυτόχρονα έγινε γνωστό πως η συσκευή θα έχει μπαταρία 5,000mAh, κερδίζοντας 500mAh χωρητικότητας σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή αφορούσε τον τομέα της φόρτισης. Όπως αναγράφεται στην σελίδα της OnePlus, η νέα ναυαρχίδα θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 80W, μέσω της τεχνολογίας SuperVOOC. Αντίστοιχα ασύρματα, θα φορτίζει στα 50W, μέσω AirVOOC. Από ότι φαίνεται το παλιό καλό Warp Charge μας άφησε χρόνους, και πλέον θα χρησιμοποιείται ο όρος -και η τεχνολογία- της Oppo και σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά η ταχύτητα φόρτισης είναι υψηλότερη, όμως αυτό σημαίνει και το τέλος της εξέλιξης του Warp Charge, το οποίο ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Όπως χαριτολογώντας αναφέρει και η ιστοσελίδα AndroidPolice, μετά την «απόσυρση» OxygenOS και το Warp Charge, ίσως του χρόνου δούμε και OnePlus Find X6.

I can only show you the door...