Γενονός το πρώτο tablet της OnePlus, αυτό είναι το OnePlus Pad

Η OnePlus παρουσίασε το πρώτο της tablet, το OnePlus Pad, το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία των premium tablet. Το tablet διαθέτει τον Dimensity 9000 και έρχεται με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Όσον αφορά το σχεδιασμό, το OnePlus Pad διαθέτει μια μοναδική εμφάνιση που το διαφοροποιεί από τα άλλα tablet της αγοράς.

Oneplus pad ανακοίνωση

Το tablet διαθέτει μια ασυνήθιστη οθόνη με αναλογία διαστάσεων 7:5, διαστάσεων 11,61 ιντσών και ανάλυσης 2800×2000 pixels. Η οθόνη είναι IPS LCD με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να φτάσει έως και τα 144 Hz και διαθέτει λόγο αντίθεσης 1400:1 και φωτεινότητα 500 nits. Επιπλέον, το tablet διαθέτει λεπτά πλαίσια που του χαρίζουν αναλογία οθόνης προς σώμα 88,14%.

Για τη φωτογραφίες, το tablet διαθέτει μια οπίσθια κάμερα 13MP που μπορεί να καταγράψει βίντεο 4K, καθώς και μια μπροστινή κάμερα 8MP. Η συσκευή διαθέτει τέσσερα ηχεία, ένα σε κάθε γωνία, με υποστήριξη Dolby Atmos. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης Dolby Vision.

OnePlus pad με πληκτρολόγιο

Το tablet τροφοδοτείται από μια μπαταρία 9.510mAh που παρέχει έως και 14,5 ώρες ροής βίντεο και χρόνο αναμονής 1 μήνα. Υποστηρίζει φόρτιση 67W SuperVOOC και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 80 λεπτά. Επιπλέον, το tablet προσφέρει απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ αυτού και των smartphones της OnePlus, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης της σύνδεσης δικτύου του τηλεφώνου για πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάτι που πρέπει να δούμε στη πράξη για να κατανοήσουμε καλύτερα.

Το OnePlus Pad διατίθεται σε χρώμα Halo Green και έχει σχεδιασμό “Star Orbit”, με χαραγμένες γραμμές στην πίσω πλευρά του επεξεργασμένου με CNC αλουμινίου. Το tablet μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω με ένα μαγνητικό πληκτρολόγιο, μια θήκη folio και μια γραφίδα που ονομάζεται OnePlus Stylo.

Το tablet θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ευρώπη, την Ινδία και τη Βόρεια Αμερική από τον Απρίλιο. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, κάτι που μας απογοητεύει αρκετά.

OnePlus Pad Χαρακτηριστικά

I can only show you the door...