Το ιστορικό OnePlus One λαμβάνει Android 10 χάρις σε custom rom

Το OnePlus One είναι μία ιστορική συσκευή για το Android, αφού ήταν ένα smartphone με χαμηλό κόστος αγοράς που κοιτούσε στα μάτια τις τότε ναυαρχίδες. Η συσκευή καθιέρωσε τον όρο flag-ship killer και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που εδραίωσε από το πουθενά την OnePlus ως έναν κατασκευαστή που χρίζει προσοχής.

OnePlus One Android 10

Σήμερα 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και ενώ η OnePlus δείχνει να έχει ξεχάσει τις ρίζες της, παρόλο την ανακοίνωση του Nord, αυτό έλαβε μία πολύ σημαντική αναβάθμιση. Ο λόγος για το πολυπόθητο Android 10, το οποίο ήρθε στην συσκευή από την κοινότητα, η οποία ποτέ δεν έπαψε να στηρίζει το OnePlus One. Με την σταθερή έκδοση του Lineage OS με κωδικό 17.1, η ιστορική αυτή συσκευή, θα συνεχίσει να ζει. Για την ώρα το συγκεκριμένο build δεν έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο η σελίδα για αυτό έχει ήδη δημιουργηθεί και σύντομα θα διατεθεί από την ομάδα του Lineage OS.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η εγκατάσταση custom rom να έχει χάσει την δημοφιλία της, όμως παραδείγματα όπως αυτό μας κάνουν να θυμόμαστε τα πλεονεκτήματά της. Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό αν η OnePlus δεν είχε κυκλοφορήσει μία τόσο αγαπημένη και καλή συσκευή. Ας ανοίξουμε λοιπόν τα συρτάρια, ας φορτίσουμε το OnePlus One και πάμε για ακόμη ένα φλασάρισμα.

OnePlus Nord Android