Καταστροφική OnePlus, πιστόλι στην νέα σειρά Nord πριν κυκλοφορήσει

Συνεχίζει να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι η κινεζική εταιρία που αγαπήθηκε από πολλούς ψαγμένους χρήστες του Android. Ένα μήνα περίπου μετά την φυγή του συνιδρυτή της, Carl Pei, έχουμε ακόμη μία δυσάρεστη εξέλιξη από το μέτωπο της OnePlus.

OnePLus Nord N10 5G

Αυτή την φορά, εκπρόσωπος της εταιρίας επιβεβαίωσε ένα από τους φόβους μας, για τον οποίο σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό. Πιο συγκεκριμένα, σε επικοινωνία με τη γνωστή ιστοσελίδα Android Central, η εταιρία επιβεβαίωσε πως τα Nord N10 5G και N100, θα λάβουν μόλις ένα “μεγάλο” Android Update και αυτό θα αφορά το ήδη διαθέσιμο Android 11. Πρόκειται για τις δύο ολοκαίνουργες συσκευές της εταιρίας, οι οποίες, μάλιστα, θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η τραγική αυτή επιλογή, σκοτώνει τις δύο συσκευές πριν φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων, ενώ επιβεβαιώνει αυτό που αναφέρουμε εδώ και καιρό. Η εταιρία δεν είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος πολλών συσκευών, κάτι που τελικά αποδεικνύεται και στην πράξη. Μάλιστα οι δυο συσκευές Nord γίνονται διαθέσιμες με Android 10, ενώ ταυτόχρονα εδώ και λίγες ημέρες το OnePlus 8T κυκλοφορεί με το Android 11 προεγκατεστημένο.

Η OnePlus πλέον μπαίνει στην λίστα των εταιριών με τις ανύπαρκτες αναβαθμίσεις και αποδεικνύει πως δεν νοιάζεται πια για την κοινότητά της. Την ίδια κοινότητα η οποία την ανέδειξε και την έκανε να γνωρίσει την επιτυχία που έχει σήμερα.

Δοκίμασε την ταχύτητα internet της γραμμής σου με το speedtest.