Αποτυχία το Nord, ετοιμάζουν νέα πιο οικονομική έκδοση

Δυστυχώς για εταιρίες όπως OnePlus, Xiaomi και Realme ό,τι marketing κίνηση και να κάνουν “Samsung” δεν θα γίνουν πότε. Δηλαδή να βγάζουν μη ανταγωνιστικές συσκευές και αυτές να πουλάνε καλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αυτό φυσικά λειτουργεί υπέρ του καταναλωτή αφού η “σφαλιάρα” που έφαγε η OnePlus φαίνεται να την ξύπνησε, έστω και λίγο.

nord front cameraa

Η OnePlus φαίνεται μάλλον πως θα βγάλει στην αγορά ακόμα ένα OnePlus Nord. Πρόσφατα διέρρευσε ένας νέος φορτιστής με πιο χαμηλή τάση 18W ώστε να καταφέρει να ρίξει το συνολικό κόστος. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε OnePlus κινητό χωρίς dash charge.

Ακόμα ένα σημείο που θα υποστεί υποβάθμιση το Nord θα είναι το chipset. Δεν θα φοράει τον SnapDragon 765, αλλά μάλλον τον SnapDragon 690 ο οποίος και αυτός υποστηρίζει 5G και είναι κατασκευασμένος στα 8nm. Το OnePlus Nord σε γενικές γραμμές είναι αξιόλογη συσκευή, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με τις “ρίζες” της εταιρίες, θα καταφέρει άραγε να αλλάξει κάτι η OnePlus με αυτή τη κίνηση;

Asus ZenFone 8 Android