Με AMOLED οθόνη έρχεται το OnePlus Nord N20 5G

Μέσα από μία διαρροή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα 91mobiles.com, μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το OnePlus Nord N20 5G. Όπως και ο προκατοχός του, έτσι και αυτό, πρόκειται για μία συσκευή που στοχεύει στην «κάτω» περιοχή της mid-rande κατηγορίας.

oneplus nord n20 5g

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το N20 θα έχει αρκετά διαφορετική σχεδίαση με από τον προκάτοχό του, όπως αποκαλύπτουν και τα σχετικά render. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 695 της Qualcomm, ο οποίος του χαρίζει και τη δυνατότητα για σύνδεση σε 5G δίκτυα. Όσον αφορά την οθόνη, εδώ η αλλαγή είναι σημαντική, αφού πλέον αυτή είναι τεχνολογίας AMOLED. Η οθόνη είναι flat, με μέγεθος 6.43″ ενώ ένα punch hole φιλοξενεί την 16MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της συσκευές έχουμε την κύρια κάμερα των 48MP, αλλά και δύο βοηθητικούς αισθητήρες στα 2MP. Το τελευταίο προκαλεί εντύπωση καθώς το N10 διέθετε και ultrawide αισθητήρα.

Παρότι η πηγή μοιάζει αξιόπιστη, η γνωστός για τις διαρροές του “OnLeaks” δηλώνει πως ενώ και ο ίδιος είναι σίγουρος για την αξιοπιστία των χαρακτηριστικών, ίσως η συσκευή που βλέπουμε να είναι το Nord CE2 5G. Σίγουρα πάντως, η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής, μέσα στους επόμενους μήνες, θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση!

Όταν ανακοινωθεί επίσημα θα καταχωρηθεί με τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να συγκριθεί με άλλα smartphone στην αποκλειστική μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue!

I can only show you the door...