Επίσημο: Το OnePlus Nord 2 έρχεται με το Dimensity 1200-AI της MediaTek

Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι για την κυκλοφορία του αντικαταστάτη του OnePlus Nord. Το Nord 2 είναι πλέον επίσημο, με την OnePlus να ανακοινώνει το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του. Ο λόγος για το Dimensity 1200-AI chip της MediaTek. Η εταιρία έχει πάρει τον “απλό” Dimensity 12000 και το έχει βελτιώσει με καλύτερη απόδοση σε λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

OnePlus Nord 2 MediaTek

Οι προηγμένες ΑΙ δυνατότητες, σύμφωνα με την OnePlus, θα βοηθήσουν στην βελτίωση των φωτογραφιών, στην απεικόνιση της οθόνης, αλλά θα οδηγήσουν και σε χαμηλότερα response times κατά τη διάρκεια του gaming. Στον τομέα της φωτογραφίας, η ΑΙ θα μπορεί να αναγνωρίσει 22 διαφορετικά σενάρια και έπειτα να προσαρμόσει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για αυτά. Από τη συγκεκριμένη δυνατότητα θα βελτιωθούν αρκετά και οι νυχτερινές λήψεις ή οι λήψεις σε χαμηλό φωτισμό.

Εκτός από τις παραπάνω επίσημες πληροφορίες, έχουμε και κάποιες διαρροές για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής. Αυτή αναμένεται να έχει μία 6.53″ AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, όπως και το πρώτο Nord. Όσον αφορά τη κάμερα, θα χρησιμοποιηθεί είτε ο Sony IMX766 είτε ο IMX789. Εκτός αυτού θα υπάρχει ένας 8MP Ultrawide αισθητήρας αλλά και ένας βάθους.

Η αποκάλυψη του Oneplus Nord 2 αναμένεται στις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

πηγή

Asus ZenFone 8 Android