Η κυκλοφορία του OnePlus Nord CE 3 Lite αναμένεται στις 4 Απριλίου με SnapDragon 782G

Η OnePlus πρόκειται να κυκλοφορήσει την τελευταία συσκευή της σειράς Nord, το OnePlus Nord CE 3 Lite, στις 4 Απριλίου. Αυτή η φιλική προς την τιμολόγηση συσκευή θα είναι η τρίτη στη σειρά Nord CE και αναμένεται να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, όπως όλα δείχνουν δηλαδή μέχρι στιγμής.

Το OnePlus Nord CE 3 Lite θα διαθέτει οθόνη 6,72″ 120Hz, κάμερες 50+8+2MP και μπαταρία 5.000mAh 80W. Θα χρησιμοποιεί επίσης chipset Snapdragon 782G, το οποίο είναι παρόμοιο με το κανονικό OnePlus Nord CE 3. Ωστόσο, είναι πιθανό το Nord CE 3 Lite να έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με το κανονικό Nord CE 3.

Το περσινό Nord CE 2 Lite είχε διαφορετική οθόνη, chipset και μπαταρία σε σύγκριση με το κανονικό Nord CE 2. Μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο με το Nord CE 3 Lite, καθώς η OnePlus επιδιώκει να διαφοροποιήσει τις δύο συσκευές. Το Nord CE 3 στοχεύει σε κυκλοφορία τον Ιούλιο, οπότε το Nord CE 3 Lite θα πρέπει να φτάσει πριν από αυτό.

Συνολικά, το OnePlus Nord CE 3 Lite μοιάζει με μια εξαιρετική συσκευή για όσους αναζητούν ένα οικονομικό smartphone. Με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά για το επόμενο τηλέφωνό τους. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 4 Απριλίου για να μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Αν η συσκευή αξίζει το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπει στη λίστα με τα καλύτερα κινητά!