Το επόμενο κινητό της OnePlus ενδέχεται να φορέσει τον Dimensity 1200 της MediaTek

Μπορεί μέχρι στιγμής όλες οι συσκευές της OnePlus να είχαν SoC της Qualcomm, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν. Σύμφωνα με μία διαρροή, η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη πρώτη της συσκευή με chipset MediaTek.

Η OnePlus είναι πολύ κοντά στη κυκλοφορία ενός smartphone με το Dimensity 1200 soc. Η εν λόγω συσκευή βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και μάλιστα ήδη υπάρχει ως πρωτότυπο. Η συσκευή θα διαθέτει επίπεδη οθόνη ενώ θα διαθέτει punch-hole με μία selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της έχουμε ως κύριο αισθητήρα τον IMX766, της Sony, συνοδευόμενο από ακόμη δύο αισθητήρες. Σύμφωνα με τις διαρροές η συσκευή τρέχει Oxygen OS κάτι που σημαίνει πως προορίζεται για την παγκόσμια αγορά.

OnePlus MediaTek

Η τιμή του “νέου” OnePlus υπολογίζεται κοντά στα 2.000CNY, κάτι που μεταφράζεται σε 313$ ή στην Ευρώπη 299 ευρώ. Πρόκειται για μία συσκευή που ίσως είναι ανταγωνιστική πρόταση, αλλά ταυτόχρονα θα βάζει τέλος στον ιδιαίτερο Qualcomm-only χαρακτήρα της OnePlus. Η αλλαγή της εταιρίας έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η εταιρία συνεχίζει να κυκλοφορεί τη μία νέα συσκευή μετά την άλλη. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει επηρεάσει αρνητικά την ταχύτητα διάθεσης των ενημερώσεων.

Asus ZenFone 8 Android