Το OnePlus 9 Pro θα έρθει με SD875 και ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Λίγες εβδομάδες μόλις μετά την κυκλοφορία του OnePlus 8T η κινεζική εταιρία έρχεται να μας απασχολήσει ξανά με την επόμενη συσκευή της. Ο λόγος για το OnePlus 9 Pro που θα κυκλοφορήσει μαζί με το απλό και λογικά πιο οικονομικό OnePlus 9.

techvalue

Αρχικά είχαμε την διαρροή των πρώτων render του OnePlus 9, τα οποία αν και ανεπίσημα μας δίνουν μία εικόνα για την εμφάνιση της νέας σειράς. Ταυτόχρονα, στην γνωστή σελίδα Geekbench εμφανίστηκε μία καταχώρηση για το OnePlus 9 Pro η οποία μαρτυρά πολλά.

Γνωρίζεις ποια είναι η χρησιμότητα του NFC στα κινητά;

Η συσκευή φαίνεται πως διαθέτει τον νέο Snapdragon 875 που θα αποκαλυφθεί σύντομα. Τα πρώτα δείγματα από τις επιδόσεις του είναι ενθαρρυντικά, με 1.122 σκορ στο benchmark για single core και 2.733 στο multi core τεστ. Τα παραπάνω νούμερα συμπίπτουν με τις φήμες για 20% με 25% καλύτερες επιδόσεις για το νέο chipset της Qualcomm. Παράλληλα μέσα από την ίδια καταχώρηση μάθαμε πως η συσκευή θα διαθέτει έκδοση με 8GB μνήμης RAM.

Όπως ήδη αναφέραμε το νέο chipset της Qualcomm αναμένεται να αποκαλυφθεί την 1η Δεκεμβρίου στο ετήσιο event της εταιρίας. Αντίστοιχα, τα νέα OnePlus 9 και 9 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

OnePlus Nord Android