Σημαντική αναβάθμιση για την κάμερα των OnePlus 9/9 Pro

Μία νέα αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για τα OnePlus 9 και 9 Pro η οποία ανάμεσα σε άλλα εστιάζει στις φωτογραφικές επιδόσεις της συσκευής. Στα πλαίσια της συνεργασίας με την γνωστή Hasselblad, η OnePlus προσέθεσε στις συσκευές της το Hasselblad XPan 1998 mode.

αναβάθμιση oneplus 9 και 9 Pro

Πρόκειται για μία λειτουργία που επιτρέπει στα OnePlus 9/9 Pro να τραβάνε βίντεο και φωτογραφίας με ένα «φίλτρο» που θυμίζει το ιστορικό 1998 XPan. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του 1998 XPan είναι τραβηγμένες σε αναλογία 65:24 και όπως θα καταλάβατε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η αισθητική θυμίζει παλιές κινηματογραφικές ταινίες, τραβηγμένες με φιλμ στα 24 χιλιοστά. Στο πλάνο προστίθεται αρκετή πληροφορία, δημιουργώντας εντυπωσιακά κάδρα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της λήψης, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κανείς το Viewfinder του πραγματικού Xpan. Παρακάτω θα βρείτε κάποια παραδείγματα λήψεων, τα οποία δανειζόμαστε από την γνωστή ιστοσελίδα Android Police.

Πέρα από την παραπάνω προσθήκη, που ενισχύει αρκετά τις φωτογραφικές επιδόσεις της κορυφαίας σειράς της OnePlus, η αναβάθμιση σε OxygenOS 11.2.9.9 φέρνει και άλλα. Ανάμεσά τους είναι φυσικά η αναβάθμιση σε security patch Σεπτεμβρίου, αλλά και βελτιώσεις στην ασύρματη φόρτιση των συσκευών.

I can only show you the door...