Τα OnePlus Buds Pro έρχονται για να “χτυπήσουν” τα AirPods Pro

Σημαντική ημέρα φαίνεται να είναι η 22η Ιουλίου για τους φίλους της OnePlus. Η κινεζική εταιρία έχει ήδη αποκαλύψει πως την ημέρα αυτή θα παρουσιάσει το Nord 2 5G. Ωστόσο, από ότι φαίνεται οι ανακοινώσεις δεν θα σταματήσουν εκεί.

OnePlus Buds Pro with ANC

Τα OnePlus Buds Pro είναι τα νέα TWS ακουστικά της εταιρίας που θα αποκαλυφθούν στο ίδιο event. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του R&D της εταιρείας, τα Buds Pro θα διαθέτουν adaptive noise cancelling. Αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω 3 μικροφώνων, τα οποία θα καταγράφουν τους εξωτερικούς θορύβους και έπειτα θα παράγουν το «αντίστροφο» σήμα, με στόχο να καθαρίσουν το αρχικό. Τα επίπεδα θορύβου θα μειώνονται μεταξύ 15 με 40 decibel.

Σίγουρα ο μεγάλος αντίπαλος των OnePlus Buds Pro είναι τα Air Pods Pro της Apple. Η εταιρία έδωσε τεράστια προσοχή στην εμφάνιση των ακουστικών, η οποία θυμίζει πάρα πολύ τα αντίστοιχα της Apple. Όσον αφορά την αυτονομία, τα Buds Pro, μαζί με την θήκη φόρτισης, θα μπορούν να είναι ενεργά για 28 ώρες, που μπορούν να γίνουν 38 αν κλείσει το noise cancelling. Η θήκη θα φορτίζει μέσω USB-C και ασύρματα μέσω τεχνολογίας Qi, ενώ θα υποστηρίζουν και Warp Charge. Μάλιστα, για πρώτη φορά το Warp Charge θα υποστηρίζει οποιονδήποτε φορτιστή ή καλώδιο και όχι μόνο αυτά της OnePlus. Μέσω της τεχνολογίας της OnePlus 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για 10 ώρες αναπαραγωγή μουσικής!

Για την ώρα δεν έχουμε καμία πληροφορία για την τιμή των OnePlus Buds Pro, η οποία είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο τους.

I can only show you the door...